Samenwerking Interieur Club en Glue

Maandag 23 mei 2022

Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
Samenwerking Interieur Club en Glue

Foto Netwerkborrel 25 februari in Hotel De Hallen in Amsterdam (Foto: Claudia Lucke).

 

 

De netwerkborrel van De Interieur Club is een netwerkevent van en voor de interieurbranche. In september is alweer de vijfde editie van de netwerkborrel. Host van de interieurpodcast en oprichter van De Interieur Club  Mark Timo: 'wij zijn supertrots dat wij interieurprofessionals op deze manier kunnen verbinden en dat er leuke samenwerkingen ontstaan. De eerste drie edities waren snel uitverkocht. Bij de laatste borrel in april bij Occo Digital hadden we zelfs een wachtlijst voor een kaartje. De volgende netwerkborrel op 17 juni bij Cosentino City is ook helemaal uitverkocht. Dus wil je er in september bij zijn koop dan op tijd je kaartje!'

 

In Amsterdam vindt van 15 tot en met 17 september 2022 voor de derde maal Glue plaats. Gedurende deze drie dagen kunnen geïnteresseerden een route volgen door de stad langs deelnemende studio’s, showrooms, interieurarchitecten, meubelmakers, merken en musea. De netwerkborrel op 16 september zal ook op de route zijn namelijk bij het Designhotel Andaz op de Prinsengracht in Amsterdam (van 18-21 uur).

 

Het Andaz Hotel op de Prinsengracht is volledig ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Marcel Wanders en weerspiegelt een moderne visie op de Nederlandse geschiedenis. Het hotel biedt 117 ruime, op kunst geïnspireerde kamers en 5 luxe suites. Volgens Mark Timo een must-see voor alle interieurprofessionals.

 

 

De Interieur Club heeft als doel interieurprofessionals te inspireren en verder te helpen. Dit doen zij door de goed beluisterde De Interieur Club Podcast, de academie, een Starters Kit voor de startende interieurprofessional en de netwerkborrels.

 Links

www,deinterieurclub.com
www.glue.amsterdam

Tags

nieuws, interieur, netwerk, borrel, interieurprofessionals, interieurwinkel, interieurbranche, stylist, onlinewinkel, andaz, hotel, #deinterieurclub, #glue, #glueamsterdam

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden