Samenwerking Interieur Club en Glue

Maandag 23 mei 2022

Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
Samenwerking Interieur Club en Glue

Foto Netwerkborrel 25 februari in Hotel De Hallen in Amsterdam (Foto: Claudia Lucke).

 

 

De netwerkborrel van De Interieur Club is een netwerkevent van en voor de interieurbranche. In september is alweer de vijfde editie van de netwerkborrel. Host van de interieurpodcast en oprichter van De Interieur Club  Mark Timo: 'wij zijn supertrots dat wij interieurprofessionals op deze manier kunnen verbinden en dat er leuke samenwerkingen ontstaan. De eerste drie edities waren snel uitverkocht. Bij de laatste borrel in april bij Occo Digital hadden we zelfs een wachtlijst voor een kaartje. De volgende netwerkborrel op 17 juni bij Cosentino City is ook helemaal uitverkocht. Dus wil je er in september bij zijn koop dan op tijd je kaartje!'

 

In Amsterdam vindt van 15 tot en met 17 september 2022 voor de derde maal Glue plaats. Gedurende deze drie dagen kunnen geïnteresseerden een route volgen door de stad langs deelnemende studio’s, showrooms, interieurarchitecten, meubelmakers, merken en musea. De netwerkborrel op 16 september zal ook op de route zijn namelijk bij het Designhotel Andaz op de Prinsengracht in Amsterdam (van 18-21 uur).

 

Het Andaz Hotel op de Prinsengracht is volledig ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Marcel Wanders en weerspiegelt een moderne visie op de Nederlandse geschiedenis. Het hotel biedt 117 ruime, op kunst geïnspireerde kamers en 5 luxe suites. Volgens Mark Timo een must-see voor alle interieurprofessionals.

 

 

De Interieur Club heeft als doel interieurprofessionals te inspireren en verder te helpen. Dit doen zij door de goed beluisterde De Interieur Club Podcast, de academie, een Starters Kit voor de startende interieurprofessional en de netwerkborrels.

 Links

www,deinterieurclub.com
www.glue.amsterdam

Tags

nieuws, interieur, netwerk, borrel, interieurprofessionals, interieurwinkel, interieurbranche, stylist, onlinewinkel, andaz, hotel, #deinterieurclub, #glue, #glueamsterdam

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden