Marmoleum met Topshield Pro

Maandag 23 mei 2022

Forbo Flooring introduceert Marmoleum met een nieuwe Topshield afwerking, de Topshield Pro. Dit is de derde generatie van de Topshield afwerking, een Marmoleum vloer gaat nu nog langer mee.
Marmoleum met Topshield Pro
Marmoleum met Topshield Pro Marmoleum met Topshield Pro Marmoleum met Topshield Pro

Topshield wordt al meer dan tien jaar gebruikt als fabrieksfinish op alle Marmoleum vloeren om de gewenste kwaliteit tijdens de gehele levensduur van de vloer te waarborgen. De nieuwe afwerking verbetert de kwaliteit en maakt daarmee de professionele omgeving klaar voor de toekomst.

 

Hoe goed een vloer – en de toplaag – presteert, wordt pas duidelijk naarmate de levensduur vordert. Een goede toplaag is van belang om gebruikssporen op de vloer te minimaliseren en de vloerkwaliteit te waarborgen. Om deze reden blijft Forbo Flooring de vloerafwerkingen te optimaliseren. Zo belooft de vloerenfabrikant dat de nieuwe Topshield Pro een betere bescherming dan zijn voorganger op drie fronten: een zeer goede slijtvastheid, uitstekende vlekbestendigheid en gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

 

De nieuwe Topshield pro is een lange periode getest in de praktijk en in het labratorium. In een test dat werd uitgevoerd door TÜV Rheinland, presteerde Marmoleum met Topshield pro significant beter dan vergelijkbare producten van andere fabrikanten bij extreme slijtage. De fabrieksfinish beschermt beter tegen vuil en zand, maar ook tegen voetverkeer en belastingen van wielen en rollen. De nieuwe finish maakt het product ook beter bestand tegen de nieuwste alcoholhoudende ontsmettingsmiddelen.

 

Het productieproces van Marmoleum heeft volgens Forbo een zeer lage milieubelasting. De vloerbedekking bestaat voor maar liefst 98% uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie van de vlasplant, houtmeel - een restproduct uit de bosbouw - en jute dat als eenjarig gewas is geoogst. Deze ingrediënten groeien snel en nemen meer CO2 op dan dat tijdens de productie wordt uitgestoten. De vloer wordt gemaakt met elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen en alle grondstoffen en productieafval worden gerecycled. Dit maakt Marmoleum de meest duurzame en veerkrachtige vloer in de markt. Topshield pro biedt verbeterde prestaties gedurende de gehele levensduur, waardoor Forbo’s milieuvriendelijke vloer nog duurzamer wordt.Links

www.forbo-flooring.nl/topshieldpro

Tags

nieuws, interieur, vloeren, linoleum, projecten, onderwijsinstellingen, kantoren, commerciŽle ruimtes, toplaag, bescherming, slijtage, desinfecterend, onderhoud, #forbo, #forboflooring, #marmoleum, #topshieldpro

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden