Samenwerking Headlam en Edel

Vrijdag 01 april 2016

Vandaag is de samenwerking tussen Headlam en de Edel Group een feit. Headlam gaat per 1 april de verkoop en distributie van de Edel Essential collectie aan een groot aantal retailers doen.
Samenwerking Headlam en Edel

Edel maakt tapijten voor het midden/hoog segment. Van extrusie en veredeling tot tuften en backen: het bedrijf heeft alle machines en kennis in huis om producten op maat te kunnen ontwerpen, ontwikkelen en produceren.

Albert Telgenkamp, sinds augustus vorig jaar Commercial Director Edel Tapijt: "Wij zijn ervan overtuigd dat wij de geselecteerde retailers met deze stap beter van dienst kunnen zijn. Headlam heeft in de Nederlandse markt een uitgebreid klantennetwerk, beschikt over eigen vervoer en een team van 14 accountmanagers."

Headlam, nog op zoek naar een nieuwe accountmanager vloeren voor de regio Den Haag, heeft Bert van Helden voor een goede begeleiding van deze samenwerking opgenomen in het verkoopteam. Kennismaken? Edel zal mét Bert van Helden als één van de partners aanwezig zijn tijdens de showdagen 'We Meet Again @Headlam':
- 18 + 25 april, Headlam Trade Counter, Coventry straat 8, Rotterdam
- 2 + 9 mei, Headlam hoofdkantoor, Bettinkhorst 4, Zutphen

Zoals bekend zijn Interplan, Lethem Vergeer en Silvester per 1 januari samengegaan onder de naam Headlam.

 

 Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl
www.edelgroup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, luxaflex, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam. Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden