Saba lanceert nieuwe website

Woensdag 24 juli 2019

Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
Saba lanceert nieuwe website

Op de nieuwe website is het Kenniscentrum te vinden, een online bibliotheek vol nuttige informatie om de klant verder te helpen. Het kenniscentrum wordt in de toekomst verder uitgebreid met leerzame en praktische informatie over alle aspecten van lijm en kit, trends en de ontwikkelingen in de markt. Video- en beeldmateriaal spelen een grote rol en zorgen voor meer beleving. Nieuw is een uitgebreide productmodule, waarin bezoekers in één oogopslag, door middel van productfilters, het actuele productportfolio kunnen bekijken. 

 

Een van de Saba klanten die op de website aan bod komt is SBL – Supplied by LAVA. Deze firma produceert en levert matrassen, toppers en kussens op contractbasis voor derden. Voor de productie van matrassen gebruikt het bedrijf thermo-activeerbare Saba lijm, die op het schuim wordt aangebracht.

 Links

www.saba-adhesives.com
www.sblava.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, meubel, meubelproductie, matrassen, schuim, lijm, lijmen, kitten, online, website, digitaal, #sabaadhesives, #sblava

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Lily-stoel 50 jaar
De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen blijft teruggrijpen op het verleden. Nu is er een nieuwe versie van de Lily-stoel die 50 jaar geleden het licht zag.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden