Saba lanceert nieuwe website

Woensdag 24 juli 2019

Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
Saba lanceert nieuwe website

Op de nieuwe website is het Kenniscentrum te vinden, een online bibliotheek vol nuttige informatie om de klant verder te helpen. Het kenniscentrum wordt in de toekomst verder uitgebreid met leerzame en praktische informatie over alle aspecten van lijm en kit, trends en de ontwikkelingen in de markt. Video- en beeldmateriaal spelen een grote rol en zorgen voor meer beleving. Nieuw is een uitgebreide productmodule, waarin bezoekers in één oogopslag, door middel van productfilters, het actuele productportfolio kunnen bekijken. 

 

Een van de Saba klanten die op de website aan bod komt is SBL – Supplied by LAVA. Deze firma produceert en levert matrassen, toppers en kussens op contractbasis voor derden. Voor de productie van matrassen gebruikt het bedrijf thermo-activeerbare Saba lijm, die op het schuim wordt aangebracht.

 Links

www.saba-adhesives.com
www.sblava.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, meubel, meubelproductie, matrassen, schuim, lijm, lijmen, kitten, online, website, digitaal, #sabaadhesives, #sblava

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden