Jab Anstoetz verdeler Climatex

Dinsdag 23 juli 2019

Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Jab Anstoetz verdeler Climatex Jab Anstoetz verdeler Climatex

Het Zwitserse bedrijf Climatex maakt textiel voor de contractsector. De stoffen zijn dan ook vlamvertragend, extreem slijtvast, lichtecht en ook bestand tegen vocht en vlekken. Climatex (foto 1) is echter meer, het is een synthetisch weefsel dat temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen bezit. Daarnaast is zijn de stoffen volledig te recyclen, omdat alle componenten eenvoudig van elkaar gescheiden en hergebruikt kunnen worden. Jab Anstoetz heeft de licentierechten op het merk voor de interieur- en architectensector verworven en introduceert een collecte van dertien verschillende stoffen, in 345 kleuren.

 

Jab Anstoetz Fabrics introduceert de nieuwe collectie Romantic Flowers (foto 2). Zoals de naam al zegt draait deze collectie vooral om bloemmotieven. Omdat het moderne leven volgens Jab ook charmante kanten kan hebben. In de collectie worden bloemen, knoppen, fijne vertakkingen en bladeren getoond. Op de digitaal geprinte stof Mare di Fiori (foto 3) spelen hortensia's de hoofdrol. Het motief is aangebracht op zachte viscose-linnen mix: krachtig roze/rozerood, herfstrood en blauwwit, op een crème of linnen gekleurde ondergrond.

 

Producten van Jab in het echt bekijken? Dat kan in de showroom van Jab Anstoetz Benelux in Zoetermeer, maar ook op diverse evenementen. Van 1 - 3 september tijdens de Dutch Design Dock in Nieuwegein, in de showroom op het ETC te (o.a. tijdens de najaarsbeurs op 23 en 24 september) en van 13 - 19 januari 2020 tijdens vakbeurs IMM.Links

www.climatex.jab.de
www.jab.de
www.imm-cologne.com
www.etcdesigncenter.nl
www.dutchdesigndock.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, chenille, kamerhoog, kamerhoge, dimout, dim-out, linnen, linnenlook, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, personalia, duurzaamheid, cradletocradle #jab, #jabanstoetz,#climatex, #romanticflowers

Gerelateerd nieuws
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Welten By Eve
Pascal Welten is vanaf vandaag aan de slag gegaan bij de het verlichtingslabel By Eve uit Schilde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden