Nieuwe verpakking Woca

Woensdag 24 juli 2019

Woca heeft haar Woca Onderhoudsolie in een nieuwe verpakking van blik in plaats van plastic gestoken.
Nieuwe verpakking Woca

De Deense firma Woodcare produceert al 50 jaar hout beschermende producten voor binnen en buiten. Daaronder valt ook haar Woca Onderhoudsolie. Deze onderhoudsolie wordt in de toekomst in een andere verpakking geleverd.

Het nieuwe blik (foto rechtsonder) is milieuvriendelijker dan de plastic verpakking (foto linksonder) van voorheen, zo stelt directeur Henk Laverman (foto tweede van rechts). Daarnaast kan de verpakking niet krimpen en blijft dus netter voor in de schappen en voor de verkoop dus langer toonbaar. Het etiket is tevens ontworpen in de nieuwe huisstijl die Woca al eerder introduceerde.

Woca wordt in de Benelux gedistribueerd door het team (foto, website) van Woca Nederland uit Groningen.Links

www.woca.nl
www.wocadenmark.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, hout, onderhoud, olie, lak, zeep, #woodcare, #woca, #wocadenmark

Gerelateerd nieuws
Uitbreiding Estillon
Nog geen zeven jaar na de feestelijke opening van de nieuwe locatie en een uitbreiding eind 2016 is ondervloerspecialist Estillon alweer aan uitbreiding toe.
lees verder
Interfloor vernieuwt Dynamic Wood
De vinylvloerbedekking Dynamic Wood is volgens Interfloor al jaren een succesvolle en populaire collectie. Nu is deze vernieuwd met nieuwe houtdessins.
lees verder
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder
ERFMI tekent voor hergebruik
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de verklaring van de Circular Plastics Alliance ondertekend. Samen met meer dan 100 partners in de waardeketen voor kunststoffen zet ERFMI zich in voor het gebruik of produceren van meer herbruikbare kunststoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden