Nieuwe verpakking Woca

Woensdag 24 juli 2019

Woca heeft haar Woca Onderhoudsolie in een nieuwe verpakking van blik in plaats van plastic gestoken.
Nieuwe verpakking Woca

De Deense firma Woodcare produceert al 50 jaar hout beschermende producten voor binnen en buiten. Daaronder valt ook haar Woca Onderhoudsolie. Deze onderhoudsolie wordt in de toekomst in een andere verpakking geleverd.

Het nieuwe blik (foto rechtsonder) is milieuvriendelijker dan de plastic verpakking (foto linksonder) van voorheen, zo stelt directeur Henk Laverman (foto tweede van rechts). Daarnaast kan de verpakking niet krimpen en blijft dus netter voor in de schappen en voor de verkoop dus langer toonbaar. Het etiket is tevens ontworpen in de nieuwe huisstijl die Woca al eerder introduceerde.

Woca wordt in de Benelux gedistribueerd door het team (foto, website) van Woca Nederland uit Groningen.Links

www.woca.nl
www.wocadenmark.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, hout, onderhoud, olie, lak, zeep, #woodcare, #woca, #wocadenmark

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden