Rondhangen met Ethimo

Maandag 13 juli 2020

De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
Rondhangen met Ethimo
Rondhangen met Ethimo Rondhangen met Ethimo

Allaperto Veranda is de lounge fauteuil in rotan. Het natuurlijke rotanweefsel past volgens Ethimo perfect bij de overgangsruimten tussen binnen en buiten, zoals portieken of veranda's. Allaperto Nautic combineert teak met polypropyleen touw, een 100% recyclebaar materiaal voor buiten. De Nautic-sfeer is geïnspireerd op de maritieme wereld.

 

In 2021 wordt de Allaperto-collectie ook verrijkt met een andere nieuw product: de hangende fauteuil Altalena. De nieuwe hangende fauteuil is ook verkrijgbaar in de schommelversie met zelfdragende standaard Hij kan worden uitgevoerd in rotan, touw of Etwick-vezel, gecombineerd met het teakhouten frame dat de hele Allaperto serie kenmerkt. 

 

Ethimo heeft in België vier dealers, in Nederland zes. Het merk wordt onder meer geleverd via Arie Tuinarchitectuur, exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg dat voor de zomerperiode nog vandaag en volgende week te bezoeken is.Links

www.arietuinarchitectuur.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.ethimo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #arietuinarchitectuur, #ethimo, #etcdce, #etcexpo, #etcdesigncenter, #etcdesigncentereurope, #allaperto

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden