Romo zoekt accountmanager

Woensdag 18 oktober 2017

The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, heeft een vacature en zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
Romo zoekt accountmanager

Romo is op zoek naar een ervaren fulltime accountmanager met kennis van textiel, woonachtig in de betreffende regio. Meer details over de vacature en het bedrijf Romo zijn te vinden in deze pdf.

Het bedrijf werkt met een klein, informeel en loyaal team. Het biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief auto van de zaak, Ipad en Iphone.

In Nederland heeft Romo haar hoofdvestiging in Houten en een showroom in Culemborg.

Sollicitaties inclusief motivatie, CV en foto kunnen gestuurd worden aan sollicitatiesnl@romo.com.

 

 

[Sponsored artikel]Links

www.romo.com
www.theromogroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, personalia, vacature, accountmanager, verkoper, vertegenwoordiger, baan, job, #romo, #theromogroupnederland

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden