Romo introduceert Arlyn

Woensdag 17 juli 2019

Stoffenhuis Romo introduceert de nieuwe Arlyn collectie. Een collectie chenille meubelstoffen.
Romo introduceert Arlyn
Romo introduceert Arlyn Romo introduceert Arlyn

De Arlyn collectie beschikt volgens Romo over een onbetwiste charme en kleurrijke aantrekkingskracht. De collectie decoratieve chenille weefsels wordt gekenmerkt door moderne kleinschalige geometrische dessins en semi-uni's.

 

Arlyn bestaat uit zes verschillende kwaliteiten, Carnelian (op de bank in foto 1) is een gestructureerd bouclé en chenille weefsel. Door deze combinatie ontstaat een semi-uni met charmante kleurvlekjes. Niko Doeskin (boven op foto 2 en op rechter fauteuil foto 3) heeft een tweekleurig geometrisch dessin. Oreta Wild Rose (foto 2) wordt gekenmerkt door een klein hexagon dessin, geweven met fijn chenille voor een luxueuze textuur.

 

Romo is in Nederland gevestigd in Houten en heeft ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg. Het stoffenhuis wordt in België vertegenwoordigd door Intede.Links

www.intede.be
www.romo.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #romo, #intede, #arlyn, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden