Piure neemt Bub over

Woensdag 17 juli 2019

De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
Piure neemt Bub over

Foto: Next Glamour van Piure (website)

 

Piure, deelnemer aan de Imm Cologne afgelopen januari, neemt het midden in Duitsland gevestigde Bub over, zo meldde het bedrijf uit Zuid Duitsland gisteren volgens Möbelmarkt. Beide meubelfabrikanten zijn gespecialiseerd in kasten en hebben de afgelopen jaren al goed samengewerkt.

Andreas Roßmar, eigenaar en ceo van Bub dat sinds 1933 bestaat, heeft het bedrijf in het voorjaar van 2018 van de familie Bub overgenomen en sindsdien flink in het bedrijf geïnvesteerd: in nieuwe machines en optimaliseren en automatiseren van processen.

Bub produceert reeds meubilair van Piure, maar vanaf oktober onder verantwoordelijkheid van Piure, dat onder leiding staat van managing director van Ludger Köhler. Deze was de discussies met de leveranciers zat en heeft met de eigen productie nu zelf het heft in handen genomen. Piure heeft zo'n dertien dealers in België en bijna dertig in Nederland.Links

www.bub-moebel.de
www.piure.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, meubel, design, sanering, herstructurering, doorstart, overname, acquisitie, productie, producent, fabrikant, industrie, meubelmaker, kast, #bubmoebel, #leobub, #piure

Gerelateerd nieuws
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder
 
Kettler weer in problemen
lees verder
 
Leolux presenteert Bondi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden