Robin Keijser overleden

Woensdag 07 november 2018

Kortgeleden werd bekend dat Robin Keijser (1968) van KMG (Keijser Meubel Groep) plotseling is overleden.
Robin Keijser overleden
Robin Keijser overleden

Robin Keijser (foto) was op 22 september 50 jaar oud geworden. Hij was sinds 1 mei 2007 de directeur van KMG (Oakonly) uit Malden met een magazijn in Wijchen. Daarvoor werkte hij ruim tien jaar bij Van Gaasbeek & Van Tiel.

Robin, zoon van Marcel Keijser, bekend van het voormalig Novio Forum, en broer van Aard van Keijser & Co., kwam altijd over als een aimabele en vrolijke jongen, die altijd voor een praatje klaar stond. We wensen de familie heel veel sterkte toe!

 Links

www.keijsermeubelgroep.nl
www.kmg-online.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #kmg, #oakonly, #robinkeijser

Gerelateerd nieuws
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Habitat Duitsland failliet
Bijna 20 jaar na het faillissement van Habitat Nederland is voor Habitat Deutschland het faillissement aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden