Robin Keijser overleden

Woensdag 07 november 2018

Kortgeleden werd bekend dat Robin Keijser (1968) van KMG (Keijser Meubel Groep) plotseling is overleden.
Robin Keijser overleden
Robin Keijser overleden

Robin Keijser (foto) was op 22 september 50 jaar oud geworden. Hij was sinds 1 mei 2007 de directeur van KMG (Oakonly) uit Malden met een magazijn in Wijchen. Daarvoor werkte hij ruim tien jaar bij Van Gaasbeek & Van Tiel.

Robin, zoon van Marcel Keijser, bekend van het voormalig Novio Forum, en broer van Aard van Keijser & Co., kwam altijd over als een aimabele en vrolijke jongen, die altijd voor een praatje klaar stond. We wensen de familie heel veel sterkte toe!

 Links

www.keijsermeubelgroep.nl
www.kmg-online.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #kmg, #oakonly, #robinkeijser

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden