Robin Keijser overleden

Woensdag 07 november 2018

Kortgeleden werd bekend dat Robin Keijser (1968) van KMG (Keijser Meubel Groep) plotseling is overleden.
Robin Keijser overleden
Robin Keijser overleden

Robin Keijser (foto) was op 22 september 50 jaar oud geworden. Hij was sinds 1 mei 2007 de directeur van KMG (Oakonly) uit Malden met een magazijn in Wijchen. Daarvoor werkte hij ruim tien jaar bij Van Gaasbeek & Van Tiel.

Robin, zoon van Marcel Keijser, bekend van het voormalig Novio Forum, en broer van Aard van Keijser & Co., kwam altijd over als een aimabele en vrolijke jongen, die altijd voor een praatje klaar stond. We wensen de familie heel veel sterkte toe!

 Links

www.keijsermeubelgroep.nl
www.kmg-online.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #kmg, #oakonly, #robinkeijser

Gerelateerd nieuws
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden