Overtrekken van Praags

Woensdag 07 november 2018

Er is weer een nieuwe collectie 100% katoenen dekbedovertrekken van Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep uitgekomen.
Overtrekken van Praags
Overtrekken van Praags Overtrekken van Praags Overtrekken van Praags

Van Praags Bedding (PSB Brands bv) heeft weer acht nieuwe aansprekende dessins in de dekbedovertrekcollectie van 100% katoen geïntroduceerd.

Het gaat om de Dutch Post en Denim Lover (foto 1), Romantic Nights en Welcome Home (foto 2), Buddah en Royal Romance (foto 3) en Good Night in Oranje en Turquoise (foto 4). Allen zijn verkrijgbaar in de maten 140, 200 en 240 bij 220 cm, met een respectievelijk twee en twee kussenhoezen van 60 x 70 cm.

 Links

www.vanpraags.com

Tags

Prasiga, Van Praag Sigaar, dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, slaap, slapen, #praagsbedding, #vanpraagsbedding

Gerelateerd nieuws
 
Anti-snurk bed Auping
lees verder
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden