Rijke basics van Your Edition

Vrijdag 09 oktober 2020

Easy Living, zo heet de nieuwe collectie van Your Edition. Het merk van Artex wil de consument met deze stoffen een rijk gevoel met basis items bieden.
Rijke basics van Your Edition
Rijke basics van Your Edition Rijke basics van Your Edition

Artex komt dit najaar met veel nieuwe collecties van zijn verschillende merken. Hiervan is Your Edition het merk dat zich richt de jonge, enthousiaste consument tot 40 jaar… met een knipoog. De nieuwe Easy Living collectie biedt volgens Your Edition basics, met net dat beetje extra.

 

Liefde voor natuurlijke materialen, kleur en mooie stoffen vormen het startpunt van de designers van Your Edition. Het is resultaat is volgens het merk een evenwichtige, verfijnde basiscollectie. No nonsens doeken met textuur, kamerhoog in een toegankelijk kleurenpalet, met meer en mindere mate van transparantie, meer en minder dichte doekstructuren. Soepelvallend, onderhoudsvriendelijk, met verfijnde gareneffecten voor een subtiel modisch accent.

 

Het nieuws van andere Artex merken was onlangs ook op deze website te vinden. Zoals Luxury Living van Artelux en No nonsens luxe van Loft 79, daarnaast bestaat de Artex familie ook nog uit De Ploeg en Kendix (met Kendix Modern en Kendix Allure).Links

www.youredition.nl
www.loft79.nl
www.loft79.be
www.artelux.com
www.artex.hde.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
Decopool levert vakmensen
Er zijn te weinig installateurs voor zowel vloer- als voor raambekleding en het tekort groeit. Zes ondernemers willen met de oprichting van Decopool bijdragen aan de oplossing: het opleiden van nieuwe vakmensen, in eerste instantie voor het inmeten en monteren van alle soorten raambekleding.
lees verder
 
Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades
lees verder
 
Fryett's via Cvd
lees verder
Drie dimensionele stoffen Vescom
Vescom levert wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen voor de projectmarkt. Dit najaar vernieuwt het bedrijf twee van zijn gordijnstoffen. Daardoor passen de kwaliteiten Naltar en Delos volgens de firma beter bij de huidige tijd.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden