Retailomzet ruim 4%

Dinsdag 15 januari 2019

De Nederlandse detailhandel heeft in november 2018 4,1% meer omgezet dan in november 2017, het volume was 3,2% hoger. Ook de omzet van non-food, waaronder interieur, stijgt.
Retailomzet ruim 4%
Retailomzet ruim 4%

De winkels in food groeiden in november met 2,5 %. De omzet van de winkels in non-food steeg meer, met 3,8%, het volume steeg met 3,1%.

Winkels in doe-het-zelfartikelen, keukens en vloeren plusten opnieuw behoorlijk (+3,1%), net iets minder dan vorige maand. Winkels in meubels en woninginrichting bleven met 2,9% nauwelijks achter, na de nullijn van vorige maand.

De online omzet was in oktober bijna 20% hoger: webwinkels bijna +12%, multi-channelers ruim 33%, zo publiceerde het CBS.

 Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, consumptie, consument, woninginrichting, uitgaven, bestedingen, vertrouwen, economie, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, werkloosheid,werkgelegenheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel, online, webwinkel, cbs, centraal bureau statistiek, internetverkoop, #cbs, #interieuromzet

Gerelateerd nieuws
 
Expositie Creatieve Vakmannen
lees verder
Omzet woonretail augustus weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 2019 3% meer omzet geboekt dan in augustus 2019. En het wordt eentonig: de interieurbranche deed het weer het beste!
lees verder
Cees van der Horst overleden
Maandag 30 september is de bekende ondernemer Cees van der Horst op 81-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Restaurant ETC geopend
Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden