Record resultaat Jysk Nederland

Woensdag 01 december 2021

Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van Ä 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van Ä 163,3 miljoen.
Record resultaat Jysk Nederland

Frank Christant, country manager van Jysk in Nederland, België en Frankrijk is trots op dit goede resultaat: 'Het was een uitdagend jaar waarin onze winkels lange tijd gesloten moesten blijven en we te maken hadden met vergaande maatregelen. Daarom ben ik uitermate trots dat we met z’n allen dit geweldige resultaat hebben behaald. Hieruit blijkt maar weer dat ons seamless concept, waarbij online- en offline winkelen goed op elkaar zijn ingespeeld, naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten.'

 

Het plan van Jysk om alle winkels voor augustus 2024 om te bouwen volgens het nieuwste winkelconcept heeft geen vertraging opgelopen, ondanks de pandemie. In Nederland worden de komende jaren 72 winkels omgebouwd. Met dit nieuwe winkelconcept wordt het volgens Jysk voor de klant makkelijker om door de gangpaden te navigeren en zich te oriënteren op het grote aanbod bedden en matrassen, meubelen, woonaccessoires en andere artikelen.

 

Niet alleen Jysk Nederland beleefde het meest succesvolle boekjaar ooit, ook internationaal heeft Jysk een uitstekend jaar achter de rug. Ten opzichte van het vorige boekjaar, steeg de omzet van Jysk met 7% naar een record resultaat van 32.6 miljard Deense kronen (ca. € 4.4 miljard) en de brutowinst voor belastingen steeg met 21% naar 4.5 miljard Deense kronen (ca. € 605 miljoen). De Deense retailer heeft momenteel meer dan 3.000 winkels in 50 landen.

 

Jysk is onderdeel van de Lars Larsen Group.Links

www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #jysk, #jysk, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden