Record resultaat Jysk Nederland

Woensdag 01 december 2021

Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van 163,3 miljoen.
Record resultaat Jysk Nederland

Frank Christant, country manager van Jysk in Nederland, België en Frankrijk is trots op dit goede resultaat: 'Het was een uitdagend jaar waarin onze winkels lange tijd gesloten moesten blijven en we te maken hadden met vergaande maatregelen. Daarom ben ik uitermate trots dat we met z’n allen dit geweldige resultaat hebben behaald. Hieruit blijkt maar weer dat ons seamless concept, waarbij online- en offline winkelen goed op elkaar zijn ingespeeld, naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten.'

 

Het plan van Jysk om alle winkels voor augustus 2024 om te bouwen volgens het nieuwste winkelconcept heeft geen vertraging opgelopen, ondanks de pandemie. In Nederland worden de komende jaren 72 winkels omgebouwd. Met dit nieuwe winkelconcept wordt het volgens Jysk voor de klant makkelijker om door de gangpaden te navigeren en zich te oriënteren op het grote aanbod bedden en matrassen, meubelen, woonaccessoires en andere artikelen.

 

Niet alleen Jysk Nederland beleefde het meest succesvolle boekjaar ooit, ook internationaal heeft Jysk een uitstekend jaar achter de rug. Ten opzichte van het vorige boekjaar, steeg de omzet van Jysk met 7% naar een record resultaat van 32.6 miljard Deense kronen (ca. € 4.4 miljard) en de brutowinst voor belastingen steeg met 21% naar 4.5 miljard Deense kronen (ca. € 605 miljoen). De Deense retailer heeft momenteel meer dan 3.000 winkels in 50 landen.

 

Jysk is onderdeel van de Lars Larsen Group.Links

www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #jysk, #jysk, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
LS Bedding zwaait CEO duo uit
1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden