Rebellenclub failliet

Vrijdag 04 augustus 2023

Alle ambities ten spijt, interieurwinkelketen Rebellenclub heeft het niet gered en is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
Rebellenclub failliet

Rebellenclub opereerde zowel online als offline. De woonformule van jonge ontwerpers bouwde aan eigen collecties en leverde vooral meubelen op maat. Het bedrijf had vijf winkels, in Utrecht, Baarn, Amstelveen, Leidschendam en sinds begin dit jaar in Den Bosch.

 

Aan website Retailtrends laat oprichter Matthijs van Ewijk weten dat het bedrijf in coronatijd een achterstand heeft opgelopen, die daarna niet werd ingehaald. De ‘zeer sterk gedaalde traffic en omzet’ bij de vestiging in Mall of the Netherlands was een probleem, net als de forse kostenstijgingen voor de winkel in Amstelveen. De huidige omzetontwikkeling bleek onvoldoende om die problemen op te vangen.

 

Rebellenclub hoopt naar eigen zeggen alle openstaande orders nog te kunnen leveren. Op de website staat dat de curator (mr. N. Wilderink) onderzoekt of er een mogelijkheid bestaat om de onderneming voort te zetten en/of een doorstart te realiseren.

 

P.S. 13-09-2023: Doorstart is gelukt!Links

www.rebellenclub.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, meubelen, accessoires, decoratie. meubel, meubelwinkel, woonwinkel, online, rebellenclub, verlies, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, curator, #failliet, #rebellenclub

Gerelateerd nieuws
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
 
R+T 2024 Awards uitgereikt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden