Primeurs van studio Ignore

Woensdag 31 maart 2021

De Amsterdamse ontwerpstudio Ignore ontwerpt, ontwikkelt en distribueert meubels en interieuraccessoires met een minimalistische uitstraling. Het label werkt alleen met Nederlandse ontwerpers en stelt nu twee nieuwe producten voor.
Primeurs van studio Ignore
Primeurs van studio Ignore Primeurs van studio Ignore

In samenwerking met ontwerper Marc Th. van der Voorn presenteert Ignore twee nieuwe meubels. De eerste is de volledige uit linoleum vervaardigde eettafel Dine en zijn kleinere broertje Wrap. Ook is bijzettafel Dance verkrijgbaar in de nieuwe kleur off white.

 

Bij het ontwerpen van de Dine (foto 1) heeft ontwerper Van der Voorn traditionele tafelmanieren links laten liggen. Door voor zowel het flinterdunne tafelblad als de enkele kolomvoet uitsluitend linoleum te gebruiken, krijgt de eettafel een totaal andere uitstraling dan je gewend bent van zijn houten soortgenoten. Een kenmerkende wikkel, die op subtiele wijze om de voet draait, doet denken aan linoleum dat vers van de rol komt.

 

Wrap (foto 2) is het kleine broertje van de Dine; het ontwerp van de wrap maakt volgens Ignore niettemin een grootse indruk. De kenmerkende, in linoleum gewikkelde kolomvoet en het verfijnde tafelblad zijn een toevoeging voor iedere ruimte. De tafel is verkrijgbaar in twee standaard kleuren en is volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland.

 

Bijzettafel Dance (foto 3) speelt met de grenzen van balans. Twee poten (elk met een ander formaat) vormen de basis van een slank, zwevend tafelblad. De Dance is vanaf vandaag, net als de salontafel Surf, verkrijgbaar in de kleur off white.Links

www.ignoreamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, kleinmeubel, bijzettafel, tafel eettafel, design, dutchdesign, #ignore, #ignoreamsterdam, #Wrap, #Dine, #dance

Gerelateerd nieuws
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
 
Schuin zitten en werken
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden