Potocco outdoor nieuws

Dinsdag 28 november 2023

Potocco heeft de Cut zitmeubelcollectie van Stephan Veit uitgebreid met een buitenstoel en -fauteuil van geweven touw.
Potocco outdoor nieuws
Potocco outdoor nieuws Potocco outdoor nieuws

Deze stoelen en fauteuils van Potocco zijn volgens de Italiaanse fabrikant van in- en outdoor meubelen bedoeld voor woonomgevingen zoals tuinen en terrassen, en in horecagelegenheden zoals hotels, bars en restaurants. De Cut collectie bestaat oorspronkelijk uit een bergère stoel en poef. Een stalen frame met epoxy poedercoating omlijnt het slanke silhouet van de stoelen uit deze collectie die in de binnen versie een lederen en stoffen bekleding heeft.

 

De nieuwe designstoel en -fauteuil voor buiten hebben een handgeweven Gassa touwschaal in typische Potocco-stijl, die een zacht zitkussen omsluit. Het zitkussen is afneembaar en uitneembaar en bekleed met brandvertragend polyurethaanschuim. Cut is, zo schrijft het bedrijf, de perfecte combinatie van zachte, gebogen lijnen, een decoratieve esthetiek en een lineair, geometrisch ontwerp.Links

www.potocco.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, indoor, tuin, buiten, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #potocco, #cut

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden