Outdoor collectie Blomus

Dinsdag 28 november 2023

Blomus komt met een nieuwe tuinmeubelcollectie van ontwerpbureau Kaschkasch. Het berijf is eind januari te vinden op Ambiente in Frankfurt.
Outdoor collectie Blomus
Outdoor collectie Blomus Outdoor collectie Blomus

Tegenwoordig worden buitenruimtes – balkons, terrassen en tuinen – Volgens Blomus met dezelfde aandacht ingericht als onze interieurs. Om dit te vieren hebben Florian Kallus en Sebastian Schneider, van het Duitse ontwerpbureau Kaschkasch, een complete tuinmeubelcollectie ontworpen voor Blomus. Yua bestaat uit een eettafel, twee kleinere bistrosets, loungestoelen, lagere tafels en een bank. De serie wordt gekenmerkt door gebogen platte oppervlakken die worden gecombineerd met structurele buizen.

 

Het assortiment omvat een grote eettafel en een keuze uit ronde of rechthoekige bistrotafels. Verkrijgbaar in twee tinten – silk grey en granite grey . Voor de stoelen is er keuze uit een dichte (Yua) of open (Yua Wire) variant en voor een uitvoering met of zonder armleuning. De stoelen zijn dankzij de rubberen nokken stapelbaar en de bijpassende kussens bieden extra zitcomfort.

 

Yua – wat verbondenheid betekent in het Japans – maakt deel uit van een groter assortiment buitenmeubilair van het Duitse Kaschkasch voor Blomus, met ligbedden, tafels en verlichting voor buiten. De bedrijf is onder meer aanwezig op vakbeurs Ambiente, van 26 - 30 januari in Frankfurt.Links

www.blomus.com
www.ambiente.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, meubel, kleinmeubel, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, bank, fauteuil, poef, #blomus, #ambiente

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden