Plinten en profielen in Grunn

Donderdag 31 oktober 2019

De Plinten & Profielen Centrale (PPC) gaat een nieuwe vestiging openen in Groningen. Het wordt het vijfde filiaal van de grossier uit Wijk bij Duurstede.
Plinten en profielen in Grunn

PPC verwacht de vestiging medio zomer 2020 te openen. Na de hoofdvestiging in Wijk bij Duurstede en filialen in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is dit de vijfde afhaallocatie voor parketteurs en andere vloerenspecialisten.

Hier zal hun assortiment vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud te vinden zijn. Maar ook hun Experience Center: een showroom met een overzicht van de collectie.

Directeur Peter Klaassen: 'Met een oppervlakte van 800 m2 hebben we voldoende ruimte voor onze meest gevraagde artikelen, direct af te halen door onze klanten. De beoogde filiaalleider Theo van Rooijen werkt nu al bij PPC, zo is hij straks voldoende ingewerkt.'
Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, filiaal, vestiging, residentieel, hospitality, vloeren, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, #plintenenprofielencentrale, #ppc

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden