Plinten en profielen in Grunn

Donderdag 31 oktober 2019

De Plinten & Profielen Centrale (PPC) gaat een nieuwe vestiging openen in Groningen. Het wordt het vijfde filiaal van de grossier uit Wijk bij Duurstede.
Plinten en profielen in Grunn

PPC verwacht de vestiging medio zomer 2020 te openen. Na de hoofdvestiging in Wijk bij Duurstede en filialen in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is dit de vijfde afhaallocatie voor parketteurs en andere vloerenspecialisten.

Hier zal hun assortiment vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud te vinden zijn. Maar ook hun Experience Center: een showroom met een overzicht van de collectie.

Directeur Peter Klaassen: 'Met een oppervlakte van 800 m2 hebben we voldoende ruimte voor onze meest gevraagde artikelen, direct af te halen door onze klanten. De beoogde filiaalleider Theo van Rooijen werkt nu al bij PPC, zo is hij straks voldoende ingewerkt.'
Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, filiaal, vestiging, residentieel, hospitality, vloeren, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, #plintenenprofielencentrale, #ppc

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden