Platform Inside van Marie-Gon

Woensdag 20 juli 2022

Kleurexpert en interieurontwerper Marie-Gon is een bekende naam in de interieurwereld. Sinds Corona heeft zij een online academy en coacht ze interieurontwerpers. Hiervoor heeft zij sinds kort het nieuwe platform Inside opgezet.
Platform Inside van Marie-Gon

Het nieuwe online platform Inside voor interieur ontwerpers is een plek voor support, inspiratie en connectie. Volgens Marie-Gon is het een plek waar interieurspecialisten dagelijks tips, inzichten en inspiratie vinden, alle masterclasses van de kleurexpert bekeken en teruggekeken kunnen worden, net als de expert webinars.

 

Het is ook een plek om contact te leggen met collega’s, maar ook met merken en leveranciers. De interactieve community, die 24/7 open is, maakt het mogelijk om vragen te stellen aan andere members en hun feedback te lezen.

 

Gebruik maken van het Inside platform kan door middel van een membership (pioneers tot 1 november € 147, daarna wordt dat € 197 per jaar), maar interieurontwerpers kunnen eerst een maand lang gratis en vrijblijvend ervaren wat het platform biedt. Deze actie loopt tot 31 augustus. Ontdekt wat het platform te bieden heeft via deze link.Links

www.marie-gon.com
www.linkedin.com/in/marie-gon
www.marie-gon.com/inside/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, #mariegon, #stijlendetail, #inside

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Urban slaapkamers
[Sponsored artikel] - Vertoef je momenteel in een kleine, maar fijne stek in de stad? Dan is de ruimte om het gezellig te maken bij je thuis wellicht beperkt. Zo creŽer je een urban slaapkamer op weinig vierkante meters.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden