Plant 10.1 toekomst op Orgatec

Donderdag 12 juli 2018

Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
Plant 10.1 toekomst op Orgatec

In het midden van hal 10.1 van de KölnMesse worden bezoekers van de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec door beide bureaus via scenario's uitgedaagd om traditionele ideeën in twijfel te trekken en opnieuw na te denken over toekomstige werkvormen en over 'activity based' werken. Hier is dus meer dan alleen nieuwe ideeën voor kantoorontwerp te verwachten. Daarover worden tevens lezingen en workshops gegeven.

- Spoedcursus DesignThinking: vakbezoekers leren problemen op te lossen of nuttige producten en diensten te ontwikkelen.
- Interactieve workshop "De meest bruikbare persoon in de toekomst is ...": hoe zien moderne leerbenaderingen er uit en hoe kan iemand zich positioneren voor de toekomst.
- Lego SeriousPlay: interactieve manier om communicatie te ondersteunen, verschillende perspectieven te illustreren en tot een gemeenschappelijk begrip te komen. Het kan ook worden gebruikt voor productontwikkeling en prototyping.
- Voorproefje cursus 'Mindfulness': deze persoonlijke tool wordt getoond via een combinatie van lezing en oefeningen.
- "How to lead meetings that don't suck": In deze workshop worden kleine tools voor creatieve, besluitvormings- en planningsprocessen voor meer effectieve vergaderingen gepresenteerd.

Het aanbod van Plant 10.1 wordt aangevuld met praktijkgerichte lezingen door hooggeplaatste bedrijfsvertegenwoordigers die intensief betrokken zijn bij veranderingsprocessen, zoals Markus Väth (Humanfy), Birte Moye (Grow Platform) en Dirk Smikale (Innogy Se).

Voor laatstgenoemde betekent bedrijfscultuur bijvoorbeeld het creëren van een nieuwe, innovatie bevorderende werkcultuur ("innogize our work"). Daarbij horen enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers die gedijen bij meer wendbaarheid, flexibiliteit en individualiteit. Dit wordt ondersteund door een op activiteiten gebaseerde werkomgeving en door technologie.

Maar ook Diana Winzer (Otto), Anika Eva Paul (VW), Silke Luinstra (presentator en filmproducent), Marko Muller (Innovation Radicals) en Bastian Unterberg (Jovoto)presenteren hun ervaringen met culturele veranderingen in hun bedrijven en geven tips voor strategisch verandermanagement. Andere sprekers zullen de komende weken volgen.

De Orgatec wordt gehouden van 23 tot 27 oktober.

 Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, plant 10.1, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden