Parador in Indiase handen

Donderdag 12 juli 2018

Parador, de Duitse fabrikant van vloeren en wanden, zal worden overgenomen door een Indiaas bedrijf. Het overname proces is gisteren gestart.
Parador in Indiase handen

De Indiase bouwmaterialenfabrikant Hil Limited, een dochteronderneming van de CK Birla Group, gaat Parador (foto, site Parador) overnemen van Nord Holding Beteiligungsgesellschaft mbH, die het bedrijf een kleine twee jaar geleden had gekocht.

Lubert Winnecken, ceo van Parador, stelt in een persbericht blij te zijn met Hil als een strategische investeerder die groei op lange termijn met het huidige business model wil voortzetten.

Hil Limited zit al meer dan 70 jaar in bouwmaterialen in India. Dhirup Choudhary, ceo van Hil Limited, wil nu wereldwijd uitbreiden met de overname van Parador.

Het assortiment van Parador GmbH, van origine een houtbewerkingsbedrijf, omvat laminaat, parket, panelen en vinyl vloeren geproduceerd in het Duitse hoofdkwartier in Coesfeld en bij de Oostenrijkse site in Güssing.

 Links

www.parador.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, wandpaneel, wand, wandpanelen, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, overname, fusie, samenwerking, samen, koop, acquisitie, #parador, #hillimited, #nordholding, #ckbirla

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden