Philips Lighting verdwijnt geheel

Maandag 24 december 2018

Per 28 januari 2019 verdwijnt de naam Philips Lighting bv en zal ook de facturatie zal onder de naam nieuwe naam van de besloten vennootschap Signify Netherlands verlopen.
Philips Lighting verdwijnt geheel

Foto: Website Signify

 

 

Na een eerdere aankondiging heeft het verlichtingsbedrijf de markt in mei geïnformeerd over de verandering van de bedrijfsnaam van ‘Philips Lighting’ in ‘Signify’. De vennootschapsnaam Philips Lighting bv bleef echter wel bestaan.

Die wordt met ingang van 28 januari 2019 Signify Netherlands bv. Alle documenten en zakelijke (bank)transacties die na 28 januari 2019 plaatsvinden, moeten van de nieuwe vennootschapsnaam voorzien zijn. Alle andere bedrijfsgegevens blijven verder gelijk.

Philips blijft wel een van de gevoerde merken van Signify, naast Hue, Interact, Luceplan en Modular.

 Links

www.interact-lighting.com
www.lighting.philips.com
www.luceplan.com
www.philips.nl/licht
www.supermodular.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, #signify, #interact, #luceplan, #hue, #supermodular

Gerelateerd nieuws
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Veel nieuws van Studio Henk
Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder
Lezingen en presentaties in ETC
Op 23 en 24 september is het weer tijd voor de ETC Design Experience. Natuurlijk zijn er veel mooie nieuwe collecties te zien, maar er is ook uitgebreid lezingenprogramma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden