Philips Lighting verdwijnt geheel

Maandag 24 december 2018

Per 28 januari 2019 verdwijnt de naam Philips Lighting bv en zal ook de facturatie zal onder de naam nieuwe naam van de besloten vennootschap Signify Netherlands verlopen.
Philips Lighting verdwijnt geheel

Foto: Website Signify

 

 

Na een eerdere aankondiging heeft het verlichtingsbedrijf de markt in mei geïnformeerd over de verandering van de bedrijfsnaam van ‘Philips Lighting’ in ‘Signify’. De vennootschapsnaam Philips Lighting bv bleef echter wel bestaan.

Die wordt met ingang van 28 januari 2019 Signify Netherlands bv. Alle documenten en zakelijke (bank)transacties die na 28 januari 2019 plaatsvinden, moeten van de nieuwe vennootschapsnaam voorzien zijn. Alle andere bedrijfsgegevens blijven verder gelijk.

Philips blijft wel een van de gevoerde merken van Signify, naast Hue, Interact, Luceplan en Modular.

 



Links

www.interact-lighting.com
www.lighting.philips.com
www.luceplan.com
www.philips.nl/licht
www.supermodular.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, #signify, #interact, #luceplan, #hue, #supermodular

Gerelateerd nieuws
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Showup registratie gestart
De registratie van de woonaccessoires en kado-artikelenbeurs Showup in Vijfhuizen is van start gegaan. De beurs wordt gehouden op zondag 3 en maandag 4 februari.
lees verder
Beurzen!
Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het weer tijd voor beurzen! Als eersten trappen af de decoratiebeurs Trendset München en de textielbeurs Heimtextil Frankfurt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden