Overname Gasse door Van Waay

Maandag 16 mei 2022

Gasse Wonen wordt overgenomen door van Waay Interieurs uit Benthuizen. Beide bedrijven opereren in hetzelfde marktsegment.
Overname Gasse door Van Waay

Gasse Wonen uit Mijdrecht staat bekend om het aanbod van internationale (design) topmerken en is tevens eigenaar van het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Anne Gasse (foto rechts), eigenaar van dit bedrijf, heeft besloten om na jarenlang actief te zijn als ondernemer het bedrijf te verkopen aan Van Waay Interieurs in Benthuizen.

 

Van Waay, met eigenaar Corné van Waay (foto links) aan het roer, opereert in hetzelfde segment als Gasse Wonen, vandaar dat de bedrijven zo uitstekend bij elkaar passen en elkaar versterken. Beide bedrijven zijn al langere tijd lid van de discussiegroep Wonen van Inretail, vandaar dat beide ondernemers elkaar goed kenden en de gesprekken positief zijn verlopen.Links

www.gasse.nl
www.vanwaayinterieurs.com
www.rolfbenzmijdrecht.nl
www.inretail.nl

Tags

nieuws, interieur, overname, design, meubelen, slaapcomfort, vloeren, interieuradvies, interieurschets, totaalinrichting, advies, retail, deatilahnel, detaillist, outlet, filiaal, topmerken, modern, marktsegment, overname, overgenomen, kopen, acquisitie, overnemen, koop, fusie, samenwerking, verkoop, opvolging, buyout, #gasse, #vanwaayinterieur, #rolfbenz

Gerelateerd nieuws
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
 
Mijn digitale zaak
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder
Gezellige zomeravonden rond vuur
[Sponsored artikel] - Heerlijk lange zomeravonden, het is dus tijd om de vuurkorf en de BBQ te voorschijn te halen. Toch mag je niet zo maar in het wilde weg een vuurtje stoken. Wat zijn dus de doís en doníts voor vuur in je tuin?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden