Overdreven buitenmeubels

Vrijdag 09 juli 2021

Violet, ontworpen door Radice Orlandini, wordt volgens Spaanse fabrikant Oiside gekenmerkt een uniek design door overmaatse proporties en asymmetrische vormen.
Overdreven buitenmeubels
Overdreven buitenmeubels Overdreven buitenmeubels Overdreven buitenmeubels

Het ontwerp van de Violet-collectie heeft geïntegreerde handgrepen die deel uitmaken van de structuur van de stoelen en de bijzettafels. Samen met hun lichtheid zorgt dit ervoor dat buitenruimtes makkelijk herconfigureerd kunnen worden.

 

Het ontwerp van Violet, met hoekige aluminium constructies van buisprofiel, wordt gekenmerkt door het gebruik van een omhullende hightech stof aan de buitenkant, die hen voorziet van extra grote rugleuningvolumes en ergonomische vormen. De asymmetrie van de tafels zorgt daarentegen volgens Oiside voor de perfecte dialoog met de hoekige stoelen. De collectie wordt gecompleteerd met een schommelstoel. Het bevat ook een trolley met een speels ontwerp dat de zwaartekracht visueel lijkt te trotseren.

 

De structuurelementen en de stoffen kunnen in verschillende kleuren worden gekozen, waardoor dubbele kleurencombinaties mogelijk zijn. In feite kan de hele collectie worden aangepast, zowel qua afmetingen als qua kleurkeuze vanaf de RAL-kaart.

 

In Nederland wordt Oiside vertegenwoordigd door Jack Biemans Interieuragenturen.Links

www.oiside.com
www.jackbiemansinterieuragenturen.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel, design, stoel, fauteuil, bank, #Oiside, #Violet, #biermansinterieuragenturen, #jackbiermans

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden