Overdreven buitenmeubels

Vrijdag 09 juli 2021

Violet, ontworpen door Radice Orlandini, wordt volgens Spaanse fabrikant Oiside gekenmerkt een uniek design door overmaatse proporties en asymmetrische vormen.
Overdreven buitenmeubels
Overdreven buitenmeubels Overdreven buitenmeubels Overdreven buitenmeubels

Het ontwerp van de Violet-collectie heeft geïntegreerde handgrepen die deel uitmaken van de structuur van de stoelen en de bijzettafels. Samen met hun lichtheid zorgt dit ervoor dat buitenruimtes makkelijk herconfigureerd kunnen worden.

 

Het ontwerp van Violet, met hoekige aluminium constructies van buisprofiel, wordt gekenmerkt door het gebruik van een omhullende hightech stof aan de buitenkant, die hen voorziet van extra grote rugleuningvolumes en ergonomische vormen. De asymmetrie van de tafels zorgt daarentegen volgens Oiside voor de perfecte dialoog met de hoekige stoelen. De collectie wordt gecompleteerd met een schommelstoel. Het bevat ook een trolley met een speels ontwerp dat de zwaartekracht visueel lijkt te trotseren.

 

De structuurelementen en de stoffen kunnen in verschillende kleuren worden gekozen, waardoor dubbele kleurencombinaties mogelijk zijn. In feite kan de hele collectie worden aangepast, zowel qua afmetingen als qua kleurkeuze vanaf de RAL-kaart.

 

In Nederland wordt Oiside vertegenwoordigd door Jack Biemans Interieuragenturen.Links

www.oiside.com
www.jackbiemansinterieuragenturen.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel, design, stoel, fauteuil, bank, #Oiside, #Violet, #biermansinterieuragenturen, #jackbiermans

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden