Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen

Donderdag 16 mei 2019

Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen

Euvend & Coffeena is een vendingbeurs, die van 6 tot 11 mei nog plaats vond. Deze beurs wordt, net als Orgatec, georganiseerd door de Koelnmesse. In 2020 vindt dit evenement tegelijk plaats met Orgatec, maar wel twee dagen korter (dus tot 29 oktober).

 

Deze samenwerking betekent dat bezoekers niet alleen kantoormeubilair kunnen gaan zien in Keulen, maar ook producten zoals machines van koffie en frisdranken en betaalsystemen. Misschien niet voor iedereen interessant, maar wel een onderdeel van het kantoor. Koelnmesse schat in dat minimaal een derde van de Orgatec bezoekers ook geïnteresseerd zijn in Euvend & Coffeena.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.orgatec.com
www.euvend-coffeena.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #orgatec2020, #euvendcoffeena

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden