Orderchamp groeit en beloont

Dinsdag 04 mei 2021

Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp groeit en beloont Orderchamp groeit en beloont

Het Retailer Loyaliteitsprogramma geeft retailers de mogelijkheid om met gebruik van Orderchamp shoptegoed voor hun (web)winkel te verdienen. Dit kan op veel verschillende manieren, waaronder de volgende.

  • Retailers die hun merken uitnodigen voor Orderchamp ontvangen € 100 shoptegoed per merk, zonder limiet.
  • Retailers die hun 25 favoriete merken op Orderchamp volgen ontvangen € 25 shoptegoed.
  • Retailers die hun POS/Webshop aan Orderchamp koppelen ontvangen € 25.
  • Na het plaatsen van 5, 10 en 15 bestellingen en verdienen retailers shoptegoed.

Eén van de nieuwe merken van Orderchamp is Maluu, een jong label van de Duitse designer Christine Matthies. Het bijzondere aan Maluu (foto 1) zijn de geschilderde aquareldesigns. Naast planten- en dierenmotieven behoren de artistiek geïllustreerde stadsmotieven tot het aanbod. Deze worden afgebeeld op theedoeken en schrijfwaren zoals art prints, magnetische boekenleggers, wenskaarten en ansichtkaarten.

 

Nog een Duitse nieuwkomer is het merk Done. by Karabel Home Company. Het bedrijf biedt allerlei soorten huishoudtextiel, van handdoeken en theedoeken, tot kussens en kleden, voor zowel binnen als buiten. Opvallend is de Black Line serie, versierd met steentjes, onder meer in vorm van een schedel (foto 2).

 

Een Orderchamp bestseller zijn de boeklampen van Ledr. De lampen in vorm van een boek (foto 3) werken op een oplaadbare batterij en gaan ten minste 6-8 uur mee. Het licht gaat automatisch aan bij het openen van de boek lamp en de flexibiliteit maakt het mogelijk om de boek lamp 360 graden te openen. Ledr biedt de mogelijkheid om de boek lamp op te hangen met een lederen ophangsysteem.Links

www.orderchamp.com
www.maluu.de
www.done-homecompany.com
www.ledrshop.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #maluu, #donehomecompany, #ledrshop, #orderchamp

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
Heimtex positief voor editie 2022
De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden