Oniro verhuisd

Donderdag 07 november 2019

Na jaren op de Woudenbergseweg in Zeist gezeten te hebben is Oniro afgelopen weekend verhuisd naar een nieuwe locatie.
Oniro verhuisd

Meubelstoffenleverancier Oniro Textiles, is verhuisd naar een pand aan de Fahrenheitbaan 4b in Nieuwegein. Het heeft daar de beschikking over een groter magazijn, werkplekken en een showroom. Behalve het adres blijven de overige bedrijfsgegevens (e-mail en telefoonnummers) gelijk.

Oniro Textiles heeft een eigen collectie projectmeubelstoffen (Niroxx, Puxx, Fabrixx en Vixx) en is tevens distributeur van het Deense Gabriel met geweven meubelstoffen van vooral wol, Trevira cs en polyester.Links

www.gabriel.dk
www.oniro.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, meubelstof, bekleding, grossier, groothandel,verhuizing, #oniro, #onirotextiles, #niroxx, #puxx, #fabrixx, #vixx, #gabriel, #gabrielas

Gerelateerd nieuws
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
 
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden