Omzetgroei Beter Bed in 2022

Zaterdag 21 januari 2023

Beter Bed Holding heeft een goed 2022 achter de rug. Het bedrijf zag de omzet met zeven procent stijgen in het afgelopen jaar.
Omzetgroei Beter Bed in 2022

Beter Bed Holding zag de omzet vorig jaar met 7,1% stijgen tot € 229,4 miljoen, mede te danken aan positieve resultaten in het vierde kwartaal.

 

Nadat de omzet in het derde kwartaal terugliep, steeg de omzet weer in het vierde kwartaal. De omzet steeg 3,5% ten opzichte van een jaar eerder. Beter Bed en Beddenreus, de andere formule die onder de holding valt, profiteerden onder meer van goede verkopen rond Black Friday.

 

De omzet van het onderdeel 'new business', dat onder meer bedden levert aan andere winkels en aan hotels, daalde in 2022 met 6,3% tot € 13,3 miljoen.

 

Van de totale omzet van € 229,4 miljoen wordt inmiddels 18,3% online gerealiseerd.

 

Het aantal vestigingen in de Benelux daalde wel het afgelopen jaar in de Benelux. Er werden zes winkels gesloten, waarbij er in Nederland drie werden geopend. In België waren er geen openingen, er werd één winkel gesloten.

 

Het resultaat van deze omzet wordt op 10 maart bekendgemaakt.Links

www.beterbed.nl
www,beterbedholding.com

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, matrassen, bedden, bedsystemen, boxsprings, bedtextiel, kussens, dekbedden, winkelformule, holding, winkelconcept, winkelbeleving, europa, omzetgroei, onilne, blackfriday, bedrijfsmodel, #beddenreus, #beterbedholding, #beterbed

Gerelateerd nieuws
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden