Omzetgroei Beter Bed in 2022

Zaterdag 21 januari 2023

Beter Bed Holding heeft een goed 2022 achter de rug. Het bedrijf zag de omzet met zeven procent stijgen in het afgelopen jaar.
Omzetgroei Beter Bed in 2022

Beter Bed Holding zag de omzet vorig jaar met 7,1% stijgen tot € 229,4 miljoen, mede te danken aan positieve resultaten in het vierde kwartaal.

 

Nadat de omzet in het derde kwartaal terugliep, steeg de omzet weer in het vierde kwartaal. De omzet steeg 3,5% ten opzichte van een jaar eerder. Beter Bed en Beddenreus, de andere formule die onder de holding valt, profiteerden onder meer van goede verkopen rond Black Friday.

 

De omzet van het onderdeel 'new business', dat onder meer bedden levert aan andere winkels en aan hotels, daalde in 2022 met 6,3% tot € 13,3 miljoen.

 

Van de totale omzet van € 229,4 miljoen wordt inmiddels 18,3% online gerealiseerd.

 

Het aantal vestigingen in de Benelux daalde wel het afgelopen jaar in de Benelux. Er werden zes winkels gesloten, waarbij er in Nederland drie werden geopend. In België waren er geen openingen, er werd één winkel gesloten.

 

Het resultaat van deze omzet wordt op 10 maart bekendgemaakt.Links

www.beterbed.nl
www,beterbedholding.com

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, matrassen, bedden, bedsystemen, boxsprings, bedtextiel, kussens, dekbedden, winkelformule, holding, winkelconcept, winkelbeleving, europa, omzetgroei, onilne, blackfriday, bedrijfsmodel, #beddenreus, #beterbedholding, #beterbed

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Emma opent winkel in Nederland
Slaapmerk Emma heeft aangekondigd dat er een eerste Europese winkel in Nederland geopend zal worden op zaterdag 4 februari. Dit wordt de eerste winkel buiten China.
lees verder
 
Voormalig Himolla directeur overleden
lees verder
Lente/zomer collectie Essenza
De nieuwe collectie van bedtextielleverancier Essenza Home voor het eerste halfjaar 2023 heet Garden of Serenity.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden