Ojee Jan Westland 80!

Maandag 25 november 2019

Vandaag werd in DWI (De Woonindustrie) alvast de verjaardag van Jan Westland van Ojee Design gevierd. Ome Jan wordt 26 november 80 jaar jong.
Ojee Jan Westland 80!
Ojee Jan Westland 80! Ojee Jan Westland 80!

Jan Westland (foto) is samen met zijn zoon Erik het gezicht van Ojee Design uit Culemborg, een van de exposanten van DWI in Nieuwegein. Hij vierde zijn verjaardag dit weekend al met vrouw Lies, kinderen (Erik en Lianne) en kleinkinderen alsook op de tennisbaan van de club die hij 50 jaar geleden samen met vrienden oprichtte.
Ook was hij blij verrast dat de schijnwerpers vandaag in DWI op hem gericht stonden. Vele relaties kwamen op de koffie met gebak om hem te feliciteren.

Jan Westland startte met zijn zoon in 1998 Ojee Design, in 2009 streek het bedrijf als vaste exposant in de DWI - toen nog Home Trade Center (HTC) - neer, na al een paar keer deelgenomen te hebben aan de voor- en najaarsbeurzen. Jan is nog geenszins van plan te gaan stoppen, hij is elke dag nog bezig met het bedrijf, eigenlijk zijn hobby. Vooral met de modellering, zoals bijvoorbeeld het afgebeelde model Maud.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ojeedesign.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, jan westland, verjaardag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #marketday, #marketdayxl, #ojee, #ojeedesign

Gerelateerd nieuws
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden