Ojee Jan Westland 80!

Maandag 25 november 2019

Vandaag werd in DWI (De Woonindustrie) alvast de verjaardag van Jan Westland van Ojee Design gevierd. Ome Jan wordt 26 november 80 jaar jong.
Ojee Jan Westland 80!
Ojee Jan Westland 80! Ojee Jan Westland 80!

Jan Westland (foto) is samen met zijn zoon Erik het gezicht van Ojee Design uit Culemborg, een van de exposanten van DWI in Nieuwegein. Hij vierde zijn verjaardag dit weekend al met vrouw Lies, kinderen (Erik en Lianne) en kleinkinderen alsook op de tennisbaan van de club die hij 50 jaar geleden samen met vrienden oprichtte.
Ook was hij blij verrast dat de schijnwerpers vandaag in DWI op hem gericht stonden. Vele relaties kwamen op de koffie met gebak om hem te feliciteren.

Jan Westland startte met zijn zoon in 1998 Ojee Design, in 2009 streek het bedrijf als vaste exposant in de DWI - toen nog Home Trade Center (HTC) - neer, na al een paar keer deelgenomen te hebben aan de voor- en najaarsbeurzen. Jan is nog geenszins van plan te gaan stoppen, hij is elke dag nog bezig met het bedrijf, eigenlijk zijn hobby. Vooral met de modellering, zoals bijvoorbeeld het afgebeelde model Maud.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ojeedesign.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, jan westland, verjaardag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #marketday, #marketdayxl, #ojee, #ojeedesign

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden