Ojee Jan Westland 80!

Maandag 25 november 2019

Vandaag werd in DWI (De Woonindustrie) alvast de verjaardag van Jan Westland van Ojee Design gevierd. Ome Jan wordt 26 november 80 jaar jong.
Ojee Jan Westland 80!
Ojee Jan Westland 80! Ojee Jan Westland 80!

Jan Westland (foto) is samen met zijn zoon Erik het gezicht van Ojee Design uit Culemborg, een van de exposanten van DWI in Nieuwegein. Hij vierde zijn verjaardag dit weekend al met vrouw Lies, kinderen (Erik en Lianne) en kleinkinderen alsook op de tennisbaan van de club die hij 50 jaar geleden samen met vrienden oprichtte.
Ook was hij blij verrast dat de schijnwerpers vandaag in DWI op hem gericht stonden. Vele relaties kwamen op de koffie met gebak om hem te feliciteren.

Jan Westland startte met zijn zoon in 1998 Ojee Design, in 2009 streek het bedrijf als vaste exposant in de DWI - toen nog Home Trade Center (HTC) - neer, na al een paar keer deelgenomen te hebben aan de voor- en najaarsbeurzen. Jan is nog geenszins van plan te gaan stoppen, hij is elke dag nog bezig met het bedrijf, eigenlijk zijn hobby. Vooral met de modellering, zoals bijvoorbeeld het afgebeelde model Maud.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ojeedesign.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, jan westland, verjaardag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #marketday, #marketdayxl, #ojee, #ojeedesign

Gerelateerd nieuws
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden