Nominatie voor Podcast Award

Vrijdag 14 oktober 2022

De Interieur Club Podcast is al enige tijd flink aan het groeien en dat heeft nu geleid tot een nominatie voor een prestigieuze prijs, de Dutch Podcast awards.
Nominatie voor Podcast Award

De podcast voor interieurprofessionals van De Interieur Club is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards. De Interieur Club Podcast is volgens De Interieur Club de best beluisterde podcast van Nederland voor de interieurbranche met meer dan 50 afleveringen. De wekelijkse podcast is bezig aan het tweede seizoen en is nu genomineerd voor de beste podcasts van Nederland. 

 

In november tijdens het podcastgala hoort De Interieur Club of ze met deze prestigieuze prijs naar huis mogen. 'Wij maakten vanmorgen wel even een vreugde sprong toen wij hoorden dat wij genomineerd zijn voor deze award in de categorie business. Een wekelijkse podcast maken is natuurlijk niet niks en wij zijn heel blij met deze waardering van onze luisteraars. Dat er zoveel mensen op ons gestemd hebben en ook een vakjury het ons gunt is een hele eer,' aldus Mark Timo (foto) van De Interieur Club.

 

De Dutch Podcast Awards is een onafhankelijke prijs voor podcasts in Nederland en wordt sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. Initiatiefnemer is BNR Nieuwsradio. De nieuwszender geeft hiermee een ode aan de podcast en biedt makers een podium. De winnaars komen tot stand via stemmen van het publiek en een onafhankelijke vakjury.

 

Stemmen kan via deze link: https://podcastawards.nl/stemLinks

www.deinterieurclub.com

Tags

Nieuws, interieur, podcast, interieurprofessionals, platform, club, interieurbranche, nominatie, prestigieus, jury, publiek, #deinterieurclub, #bnrnieuwsradio, #dutchpodcastaward

Gerelateerd nieuws
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Aribert Guiking overleden
Freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Beurs Eigen Huis bijna van start
De beurs Eigen Huis vindt dit voorjaar weer plaats, ditmaal van 24 t/m 26 maart. Zoals gewoonlijk in Jaarbeurs Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden