Nieuwe aandeelhouders Verhoek

Donderdag 13 oktober 2022

Verhoek Europe heeft overeenstemming bereikt met Henk Verhoek, Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam over de aankoop van het aandelenpakket. Met deze transactie versterkt Verhoek Europe haar positie en is de weg vrij voor investeringen gericht op de continu´teit en ontplooiing van de organisatie.
Nieuwe aandeelhouders Verhoek

De aandeelhouders van Verhoek Europe hebben in het belang van de organisatie en haar medewerkers ervoor gekozen op zoek te gaan naar nieuwe investeerders. Op vrijdag 7 oktober 2022 hebben de broers Doeke Verhoek, Jan Verhoek en Jaap Verhoek hun aandelen overgedragen aan hun broer Henk Verhoek en de investeerders Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam. Hiermee is de continuïteit van Verhoek Europe gewaarborgd.

 

Meije Smink, ceo Verhoek Europe, zegt: 'We zijn verheugd dat we met Henk Verhoek, Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam drie partners hebben die de toekomstvisie van Verhoek Europe ondersteunen. Samen met onze medewerkers bouwen we verder aan de groei en ontwikkeling van Verhoek Europe. De focus ligt hierbij op het leveren van een betrouwbare logistieke dienstverlening voor onze klanten. Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst.'

 

Verhoek Europe is een internationale logistiek dienstverlener, sterk in het vervoer van lengtegoederen. De dagelijkse business bestaat onder andere uit rollen tapijt, kunstgras en industriële deuren. Het bedrijf onderscheidt zich door een groot distributienetwerk met meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Engeland. Verhoek Europe beschikt over 100.000m2 warehouseoppervlakte, telt 900 medewerkers en heeft dagelijks 450 trucks onderweg.Links

www.verhoek-europe.com

Tags

nieuws, interieur, tapijt, distributie, rollen, Genemuiden, fabrikanten, vervoer, tapijtstad, continuiteit, europees, toekomst, aandelen, aandeelhouders, overname, overgenomen, overnemen, neemt over, gekocht, koopt, koop, bedrijfsovername, fusie, samenwerking, acquisitie, merger, m&a, merger & acquisition, #verhoekeurope

Gerelateerd nieuws
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Uitbreiding Willard
De afgelopen maanden heeft Gebrs. Willard ondanks de veranderende marktomstandigheden en teruglopende consumentenbestedingen op meerdere fronten uitgebreid.
lees verder
Aribert Guiking overleden
Freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden