No nonsens luxe Loft79

Maandag 28 september 2020

Loft79 goes Global Living, zo heet althans de nieuwe collectie van het Artex merk. De collectie heeft volgens het bedrijf een eigentijdse look & feel en is gemaakt van no nonsens materialen die luxe ogen en toch onderhoudsvriendelijk zijn.
No nonsens luxe Loft79
No nonsens luxe Loft79 No nonsens luxe Loft79 No nonsens luxe Loft79

De Loft79 designers hebben zich dit keer laten inspireren door de fantasie rondom internationale culturen. Het Artex merk heeft de Global Living collectie zo ontworpen dat hij naar eigen zeggen oud en nieuw, hard en zacht, klassiek en modern bij elkaar brengt.

 

Uni kwaliteit Polo (foto 1) is beschikbaar in een kleurenpalet van de aarde. Grand Canyon kleuren, oerwoud kleuren, kleuren van de oceaan, de lucht en het strand.

 

Jacquard Boston (foto 2) vertelt een verhaal en voelt alsof het een rijke historie heeft. Een vintage structuur die doet denken aan een oude muur, in steen en zand kleuren.

 

Dover (foto 3) is een no nonsens in between met een lichte doorkijk, subtiele glans met een licht golfeffect in het weefsel. Uni Dover is beschikbaar in zes kleuren van het strand en de zee.

 

Met jaqcuard Wembly tenslotte (foto 4) maakt Loft79 een statement. Dit is een natuurlijk all over bladdessin, met subtiel glazende bladnerven. Bovendien is het een dim out stof, dus met verduisterende eigenschappen. Het kleurenpalet is geïnspireerd op thema’s als earth waarbij harde materialen als leer, staal en beton, strakke lijnen en warme aardekleuren de boventoon voeren.

 

De kwaliteiten uit de Global Living collectie zijn modisch maar bovenal praktisch. De stoffen zijn in veel gevallen wasbaar, soepelvallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud. Loft79 stelt zich ten doen om zorgeloze gordijnen te ontwerpen, die goed hangen en betaalbaar zijn.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl
www.kendix.nl
www.loft79.nl
www.loft79.be
www.youredition.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden