NK Stoffeerkampioenen 2018

Dinsdag 18 september 2018

Vanmiddag tijdens de laatste dag van de Incoda werden winnaars van de NK Meubelstofferen en NK Parketleggen bekend gemaakt. De jury van de NK Woningstofferen was bij het sluiten van de beurs nog volop aan het werk.
NK Stoffeerkampioenen 2018
NK Stoffeerkampioenen 2018 NK Stoffeerkampioenen 2018 NK Stoffeerkampioenen 2018

Dit jaar werden op de Incoda (Interieur Collectie Dagen) geen de bronzen, zilveren en gouden schaar uitgereikt door het HMC voor de NK Meubelstofferen, maar bekers. De derde plaats was voor Isa Leering (foto 1 tweede van rechts) van Meubelstoffeerderij Dijkstra uit Uitgeest. De tweede plaats voor Fred Krops (foto 1 derde van links) van Meubelstoffeerderij Kops uit Den Haag, de winnaar was Harry van Schijndel van Meubelstoffeerderij Parijs uit Vlijmen (foto 1 derde van rechts).

Bij de NK Parketleggen voor senioren was de derde plaats voor Jasper Hoogervorst (foto 3 links) van Hoogervorst Parket, die ook al de Rigo-bokaal (foto 2) had gekregen. Nummer twee was Paul Snijders (foto 3, tweede van links) van PBD Parket en winnaar van de Rien Bouwmeester wisselbokaal was Marcel Schipper (foto 3, derde van links) van Schipper Parket. Laatstgenoemde werd in 2013 en 2014 al tweede en in 2015 ook al eens eerste!

Derde plek bij de aspiranten was Michael van de Gouw - Verburg (foto 3 rechts) van BRN Parket, nummer twee was Koen Kemmeren (foto 3, tweede van rechts) van Nobel Parket. En de winnaar van de Ad van Mierlo-bokaal was Mika Stevens (foto 3, derde van rechts) van Pruysen Parket, die vorig jaar nog tweede werd.

De publieksprijs, de Walter Esch bokaal, ging naar Fred Witkamp (foto 4 links) van Parketwacht.

 

Sponsoren van het NKP waren Festool, Houtbedrijf Kerkhofs, PPC, Rigo Verffabriek en Stauf.

 Links

www.brnparket.nl
www.evenementenhal.nl
www.festool.nl
www.hmcollege.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.meubelstoffeerderijdijkstra.nl
www.meubelstoffeerderijkops.nl
www.meubelstoffeerderijparijs.nl
www.nobelparket.nl
www.parket-problemen.nl
www.parketkerkhofs.be
www.parketwacht.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl
www.pruysenparket.nl
www.rigoverffabriek.nl
www.schipperparket.nl
www.stauf.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstofferder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, NK, Nationaal Kampioenschap, ICD, #Incoda, Interieur Collectie Dagen, beurs, show, event, vakbeurs, showroom, #nkparketleggen, #nkmeubelstofferen, #nkwoningstofferen

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden