Nijpels geveild

Donderdag 08 november 2018

Een maand geleden werd al bekend dat Nijpels Meubelen uit Bergen op Zoom definitief zijn deuren sluit. Alle werkzaamheden zijn inmiddels beëindigd.
Nijpels geveild

Meubelfabrikanten en -handelaren kunnen nu hun slag slaan: de houtbewerkingsapparatuur en aanverwante zaken worden geveild. De online veiling door Troostwijk Veilingen is vorige week (2 november) van start gegaan en sluit 20 november. De ruim 1.000 kavels kunnen in Bergen op Zoom bezichtigd worden op 15 november van 10 tot 16 uur.

Volgens veilingmeester Teun van Leeuwen verkeren de machines van bekende merken als Homag, IMA, Schelling en MAW Nottmeyer in prima staat en zijn altijd goed onderhouden. Het machinepark omvat onder meer een cnc houtbewerkingsstraat van Homag/Bargstedt uit 2007, twee cnc houtbewerkingscentra van IMA uit respectievelijk 2014 en 2015, een lamineerstraat van Hymmen en meerdere rollenbanen.
Ook kan online geboden worden op meubels en accessoires.

 Links

www.nijpels.nl
www.troostwijkauctions.com/nl/nijpels/01-27731/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, veiling, #troostwijk, #nijpelsmeubelen, #nijpels

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden