Nijpels geveild

Donderdag 08 november 2018

Een maand geleden werd al bekend dat Nijpels Meubelen uit Bergen op Zoom definitief zijn deuren sluit. Alle werkzaamheden zijn inmiddels beŽindigd.
Nijpels geveild

Meubelfabrikanten en -handelaren kunnen nu hun slag slaan: de houtbewerkingsapparatuur en aanverwante zaken worden geveild. De online veiling door Troostwijk Veilingen is vorige week (2 november) van start gegaan en sluit 20 november. De ruim 1.000 kavels kunnen in Bergen op Zoom bezichtigd worden op 15 november van 10 tot 16 uur.

Volgens veilingmeester Teun van Leeuwen verkeren de machines van bekende merken als Homag, IMA, Schelling en MAW Nottmeyer in prima staat en zijn altijd goed onderhouden. Het machinepark omvat onder meer een cnc houtbewerkingsstraat van Homag/Bargstedt uit 2007, twee cnc houtbewerkingscentra van IMA uit respectievelijk 2014 en 2015, een lamineerstraat van Hymmen en meerdere rollenbanen.
Ook kan online geboden worden op meubels en accessoires.Links

www.nijpels.nl
www.troostwijkauctions.com/nl/nijpels/01-27731/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, veiling, #troostwijk, #nijpelsmeubelen, #nijpels

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden