Nijpels geveild

Donderdag 08 november 2018

Een maand geleden werd al bekend dat Nijpels Meubelen uit Bergen op Zoom definitief zijn deuren sluit. Alle werkzaamheden zijn inmiddels beëindigd.
Nijpels geveild

Meubelfabrikanten en -handelaren kunnen nu hun slag slaan: de houtbewerkingsapparatuur en aanverwante zaken worden geveild. De online veiling door Troostwijk Veilingen is vorige week (2 november) van start gegaan en sluit 20 november. De ruim 1.000 kavels kunnen in Bergen op Zoom bezichtigd worden op 15 november van 10 tot 16 uur.

Volgens veilingmeester Teun van Leeuwen verkeren de machines van bekende merken als Homag, IMA, Schelling en MAW Nottmeyer in prima staat en zijn altijd goed onderhouden. Het machinepark omvat onder meer een cnc houtbewerkingsstraat van Homag/Bargstedt uit 2007, twee cnc houtbewerkingscentra van IMA uit respectievelijk 2014 en 2015, een lamineerstraat van Hymmen en meerdere rollenbanen.
Ook kan online geboden worden op meubels en accessoires.

 Links

www.nijpels.nl
www.troostwijkauctions.com/nl/nijpels/01-27731/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, veiling, #troostwijk, #nijpelsmeubelen, #nijpels

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
 
Budget bij Seuren
lees verder
Nieuwe directeur HMC Rotterdam
Het Hout- en Meubileringscollege heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden