Nieuwe woonwinkel HelloChair

Donderdag 30 april 2020

De mede-oprichters van Fonq, Joost Wels en Jan-Noud Hutten, zijn een nieuwe woonwinkel HelloChair gestart. Het bestaat uit een webshop en een fysieke winkel in Culemborg.
Nieuwe woonwinkel HelloChair
Nieuwe woonwinkel HelloChair Nieuwe woonwinkel HelloChair

HelloChair (foto 2; logo website) profileert zich als specialist in eetkamerstoelen, zo is te vinden op de website van de nieuwe woonwinkel. In het centrum van Culemborg aan de Markt heeft HelloChair een winkelpand (foto 1; website) van circa 750 m² met kantoor waarvandaan de webshop gerund wordt.

De klant krijgt online ondersteuning geboden op het vlak van kleur, stijl en eigenschappen van een stoel. In de winkel kan het zitcomfort van de stoel uitgeprobeerd worden. Naast eetkamerstoelen worden ook andere zitmeubelen verkocht. Producten die niet alleen comfortabel zitten, maar ook een lange levensduur hebben, zo beloven de oprichters.

Joost Wels (foto 3 links, Linkedin) richtte samen met onder meer Jan-Noud Hutten (foto 3 rechts, Linkedin) Fonq op en werkte er vanaf 2005 en werd ook ceo, maar legde die functie in 2018 neer. Daarna was hij werkzaam voor onder andere Wehkamp en Leen Bakker. Ook Hutten, sinds 2010 coo bij, stopte in 2018 bij Fonq.Links

www.fonq.nl
www.hellochair.nl
www.leenbakker.nl
www.wehkamp.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, stoel, fauteuil, eetkamer, eetkamerstoel, bank, meubelen, #fonq, #hellochair, #leenbakker, #wehkamp

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden