Nieuwe woonwinkel HelloChair

Donderdag 30 april 2020

De mede-oprichters van Fonq, Joost Wels en Jan-Noud Hutten, zijn een nieuwe woonwinkel HelloChair gestart. Het bestaat uit een webshop en een fysieke winkel in Culemborg.
Nieuwe woonwinkel HelloChair
Nieuwe woonwinkel HelloChair Nieuwe woonwinkel HelloChair

HelloChair (foto 2; logo website) profileert zich als specialist in eetkamerstoelen, zo is te vinden op de website van de nieuwe woonwinkel. In het centrum van Culemborg aan de Markt heeft HelloChair een winkelpand (foto 1; website) van circa 750 m² met kantoor waarvandaan de webshop gerund wordt.

De klant krijgt online ondersteuning geboden op het vlak van kleur, stijl en eigenschappen van een stoel. In de winkel kan het zitcomfort van de stoel uitgeprobeerd worden. Naast eetkamerstoelen worden ook andere zitmeubelen verkocht. Producten die niet alleen comfortabel zitten, maar ook een lange levensduur hebben, zo beloven de oprichters.

Joost Wels (foto 3 links, Linkedin) richtte samen met onder meer Jan-Noud Hutten (foto 3 rechts, Linkedin) Fonq op en werkte er vanaf 2005 en werd ook ceo, maar legde die functie in 2018 neer. Daarna was hij werkzaam voor onder andere Wehkamp en Leen Bakker. Ook Hutten, sinds 2010 coo bij, stopte in 2018 bij Fonq.Links

www.fonq.nl
www.hellochair.nl
www.leenbakker.nl
www.wehkamp.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, stoel, fauteuil, eetkamer, eetkamerstoel, bank, meubelen, #fonq, #hellochair, #leenbakker, #wehkamp

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden