Nieuwe woning isoleren

Donderdag 22 september 2022

[Sponsored artikel] - Als je net een nieuw huis hebt aangeschaft is dit meteen het moment om je huis zo warm en comfortabel mogelijk te maken voor de komende seizoenen.
Nieuwe woning isoleren

Isoleren van je huis kun je natuurlijk op verschillende manieren doen. Heb je echter geen idee met welk materiaal je je woning goed kunt isoleren? In dit artikel zullen wij je hier namelijk meer over vertellen. Lees snel verder!
 
Voordelig isoleren
Om ervoor te zorgen dat je lekker warm in je woning kunt verblijven tijdens de warme dagen, is het belangrijk dat je huis voorzien is van goed isolatiemateriaal. Echter kunnen de prijzen van dit soort materiaal oplopen. Het is dan fijn als je isolatiemateriaal kunt aanschaffen waar niet alleen je portemonnee blij van wordt, maar ook nog eens van hoge kwaliteit is. Je kunt dan kijken naar isolatieplaten zoals EPS platen. EPS platen bestaan voor het grootste gedeelte uit lucht. Dit maakt dat de platen lekker licht zijn Doordat EPS-platen licht zijn kun je de platen voor verschillende doeleinden gebruiken. Als je van plan bent om de platen in het dak te plaatsen, dan is het goed om te weten dat je deze platen het beste aan buitenkant van het dak kunt plaatsen. Bij een dak met een helling kun je het het beste aan de binnenzijde plaatsen. Wil je dit materiaal voor de vloeren gebruiken? Dan kun je dit het beste tussen de kruipruimte doen. Mocht je daar niet genoeg ruimte hebben, dan kun je het ook aan de onderkant van de vloer bevestigen.

Veelzijdig isoleren
Een ander populair, maar zeer veelzijdig isolatiemateriaal zijn pir isolatieplaten. Dit materiaal is stevig, licht en het heeft ook nog eens een hoge isolatiewaarde. Het is wel goed om te weten dat pir isolatieplaten het beste voor de muren en vloeren kunt gebruiken. Daarnaast zijn de platen ook erg goed om te gebruiken op plekken in het huis waar het vochtig kan zijn. Mocht je dit materiaal ook voor het dak willen gebruiken, dan kun je dit het beste doen als je een plat dak hebt. Voordat je dit materiaal aanschaft is het goed om na te gaan welke pir isolatieplaten het beste voor jouw woning zijn.

Kortom, nu dat de koudere dagen eraan komen is het belangrijk dat je zo warm mogelijk in je huis kunt blijven. Als je een nieuwe woning hebt aangeschaft, dan is het goed om het huis van isolatiemateriaal te voorzien. Wil je je huis voordelig isoleren met platen van goede kwaliteit? Dan kun je EPS platen aanschaffen. WIl je een meer veelzijdig materiaal? Dan kun je in het assortiment van pir isolatieplaten kijken.


[Sponsored artikel]Links

www.jandeisolatieman.nl

Tags

Wonen, interieur, klus, verbouwing, bouw, bouwen, renovatie, renoveren, opknappen, project, aannemer, aannemerij, aannemersbedrijf, isoaltie, isoleren, iolatieplaat, isolatieplaten, isolatiepaneel, isolatiepanelen, isolatiewaarde, rockwool, isolatiedeken, isolatiemateriaal, rd-waarde, r-waarde, glaswol, steenwol, eps, pir, hardschuim, installeren, #isolatie, #isoleren, #jandeisolatieman

Gerelateerd nieuws
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Aribert Guiking overleden
Freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Beurs Eigen Huis bijna van start
De beurs Eigen Huis vindt dit voorjaar weer plaats, ditmaal van 24 t/m 26 maart. Zoals gewoonlijk in Jaarbeurs Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden