Nieuwe voorzitter Namev

Donderdag 29 september 2022

Agentuurvereniging Namev heeft een nieuwe voorzitter. Arnold Desmedt gaf de functie door aan Bart Monteyne. Omdat Desmedt meer dan 16 jaar voorzitter was en de vereniging dit jaar veertig jaar bestaat werd een feestje gevierd.
Nieuwe voorzitter Namev

Foto: Arnold Desmedt (l) en Bart Monteyne (R). Bron: Meubihome

Namev
werd in 1982 opgericht door Albert Bernaers, met als doel: ‘de agenten en vertegenwoordigers in de interieursector te verenigen, hun belangen te behartigen en het contact met de handel te ondersteunen.’

 

Nog steeds komen Namev-leden massaal naar het meubelcongres. Ze kunnen dankzij hun lidmaatschap achter de schermen kijken bij verschillende bedrijven en hebben toegang tot juridische ondersteuning. Tijdens zijn voorzitterschap heeft Arnold Desmedt, zo is in een artikel Meubihome te lezen, de meeste steun gekregen van Bart Monteyne. Hij is nu dus degene die het voorzitterschap overneemt.Links

www.navem.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, navem, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, lokaal, held, lokale, personalia, #navem, #fedustria

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Interieur oktober beroerd
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 4,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,2% lager, de inflatie houdt dus flink aan. Non food steeg licht met 1,7%, maar interieur deed het wat minder!
lees verder
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Veldeman eigenaar Maison de Literie
Veldeman uit BelgiŽ heeft alle aandelen verworven van de Franse beddenketen Maison de Literie, waarvan het al meerderheidsaandeelhouder was.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden