Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

Donderdag 07 februari 2019

Stefaan Colle wordt volgens website Made in West-Vlaanderen voorzitter bij tapijtfabrikant Beaulieu International Group (BIG) in plaats van zijn zwager Francis De Clerck.
Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

De West-Vlaamse tapijtindustrie Beaulieu is een miljardenconcern van familie De Clerck, voornamelijk nazaten van van de in 2015 overleden ondernemer Roger De Clerck. Het heeft wereldwijd circa 5.500 mensen in dienst.

Francis De Clerck heeft als ceo de touwtjes in handen en was ook voorzitter van de raad van bestuur. Dat gaat binnenkort veranderen en wordt hij opgevolgd door zijn zwager Stefaan Colle die via zijn holding Belgotex medeaandeelhouder van BIG is.

 

Colle is ook de eigenaar van nylonbedrijf Nyobe uit Kruishoutem dat wegens een fiscale factuur van ruim € 100 miljoen in zijn voortbestaan bedreigd wordt, zo meldt De Tijd. Ook zijn er claims tegen leden van de familie vanwege vermeende malversaties bij de nasleep van het faillissement van Beaulieu in Amerika.
Links

usa.beaulieuflooring.com
www.baltagroup.com
www.beauflor.com
www.beaulieufabrics.be
www.beaulieuflooringsolutions.com/nl
www.bintg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, tapijt, tapijttegel, lvt, laminaat, parket, karpet, meubelstof, bekleding, beaulieu, domo, kast, industrie, producent, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, kopen, acquisitie, koop, #beaulieu, #flooringisfashion, #balta, #baltagroup, #beauflor, #beaulieuflooring, #beaulieuflooringsolutions, #bintg

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden