Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

Donderdag 07 februari 2019

Stefaan Colle wordt volgens website Made in West-Vlaanderen voorzitter bij tapijtfabrikant Beaulieu International Group (BIG) in plaats van zijn zwager Francis De Clerck.
Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

De West-Vlaamse tapijtindustrie Beaulieu is een miljardenconcern van familie De Clerck, voornamelijk nazaten van van de in 2015 overleden ondernemer Roger De Clerck. Het heeft wereldwijd circa 5.500 mensen in dienst.

Francis De Clerck heeft als ceo de touwtjes in handen en was ook voorzitter van de raad van bestuur. Dat gaat binnenkort veranderen en wordt hij opgevolgd door zijn zwager Stefaan Colle die via zijn holding Belgotex medeaandeelhouder van BIG is.

 

Colle is ook de eigenaar van nylonbedrijf Nyobe uit Kruishoutem dat wegens een fiscale factuur van ruim € 100 miljoen in zijn voortbestaan bedreigd wordt, zo meldt De Tijd. Ook zijn er claims tegen leden van de familie vanwege vermeende malversaties bij de nasleep van het faillissement van Beaulieu in Amerika.
Links

usa.beaulieuflooring.com
www.baltagroup.com
www.beauflor.com
www.beaulieufabrics.be
www.beaulieuflooringsolutions.com/nl
www.bintg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, tapijt, tapijttegel, lvt, laminaat, parket, karpet, meubelstof, bekleding, beaulieu, domo, kast, industrie, producent, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, kopen, acquisitie, koop, #beaulieu, #flooringisfashion, #balta, #baltagroup, #beauflor, #beaulieuflooring, #beaulieuflooringsolutions, #bintg

Gerelateerd nieuws
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
 
Design Floor LVT 55 van JAB
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
 
Luxe Beverly van Interfloor
lees verder
Nieuwe directeur HMC Rotterdam
Het Hout- en Meubileringscollege heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden