Nieuwe verticale jaloezieŽn

Maandag 03 mei 2021

De collectie Verticale JaloezieŽn van Luxaflex is uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins. Met verticale jaloezieŽn worden schitteringen aanzienlijk verminderd en is het mogelijk om de privacy en lichtinval in huis te optimaliseren
Nieuwe verticale jaloezieŽn
Nieuwe verticale jaloezieŽn Nieuwe verticale jaloezieŽn Nieuwe verticale jaloezieŽn

Met de lancering van de nieuwe collectie heeft Luxaflex® deze verticale jaloezieën opnieuw uitgevonden. Nieuwe kunststof lamellen, Cradle to Cradle-stoffen en aluminium lamellen die volgens de zonweringspecialist voor 98% uit hergebruikt materiaal bestaan, zorgen samen voor een frisse en duurzame boost van deze collectie. Daarnaast heeft een aantal van de aluminium lamellen de Pure Sense-afwerking, een verftechnologie waarbij de lamellen mat gelakt zijn met een zachte coating.

 

Deze stijlvolle en praktische raambekleding neemt in volledig geopende staat weinig ruimte in beslag. Hierdoor kan men maximaal genieten van een onbelemmerd uitzicht en vrije doorloop, met name bij grotere ramen zoals schuifpuien en glasgevels. Lichtinval en privacy kunnen geoptimaliseerd worden.

 

De nieuwe stoffen Riff en Sedna zijn speciaal ontworpen om de akoestiek in huis te verbeteren door omgevingsgeluiden en galm te absorberen. Daarnaast helpen verticale jaloezieën warmte en licht in huis te reguleren, waardoor ze energie-efficiënter en duurzamer zijn. De collectie stoffen voldoet aan de hoogste internationale normen voor duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik en een aantal stoffen zijn Cradle to Cradle, GreenGuard of Oeko-Tex® gecertificeerd.

 

Ook in deze collectie zijn producten te combineren met het slimme bedieningssysteem PowerView Automation. Hiermee kunnen jaloezieën vanaf een smartphone, Pebble Remote of via een stemassistent bediend worden. Ook kunnen ze automatisch getuimeld en open- of dichtgeschoven worden – zelfs buitenshuis. Dit systeem is toepasbaar bij alle stoffenlamellen uit deze collectie.

 

Een groot voordeel van verticale jaloezieën is dat ze erg geschikt zijn voor ramen met een speciale vorm: ze passen op vrijwel elke vorm of maat raam, met name zeer hoge of brede ramen. De rails kunnen schuin worden geplaatst, zodat deze geschikt zijn voor schuine ramen.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, verticaal, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, automatisering, domotica, duurzaam, cradletocradle, #luxaflex, #powerview

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
Decosit naar oktober 2021
De textielvakbeurs Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden