Slaapbeurs in Baarn

Maandag 03 mei 2021

Het wordt heel druk met beurzen in september en het is de vraag of er tijd is om ook de vakbeurs Hollandsch Slapen in Baarn te gaan bezoeken.
Slaapbeurs in Baarn

De dertien deelnemende bedrijven aan de slaapvakbeurs Hollandsch Slapen, georganiseerd door het CBM, hebben besloten om op 12, 13 en 14 september 2021 het jaarlijkse event te plannen in kasteel Groeneveld te Baarn.

De beurs overlapt die van DWI (De Woonindustrie), met veel slaapaanbieders, in Nieuwegein en de woningtextielbeurs Incoda (Interieurcollectiedagen) in Gorinchem. Maar er staan nog veel meer beurzen in deze periode op het programma.

Op Hollandsch Slapen worden bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en dergelijke gepresenteerd.Links

www.cbm.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.hollandschslapen.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, evenement, beurs, show, huisshow, event, slaapbranche, slaapzolder, slapenbranche, vakhandel, cbm, #avek, #beddinghouse, #dommelin, #veenma, #dbc, #mline, m-line, #duckydons, #silvana, #essenza, #euretco, #gebroedersjonk, #hildinganders, hollandsch slapen, #mahoton, #norma, #napco, #texelwool, #kuperus, #fbm, #brouwersbedding, #cartelbedding, #cassenz, #cosslaapcomfort, #dommelin, #ehob, #hasena, #hmlbedding, #kreamat, #mintjenssleepline, #recorbedding, #renabed, #styldecor, #velda, #vroomshoop, #wellingtonbedden, #willisgambierproductpresentaties, #hollandschslapen, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
 
Ajax slaapt topfit
lees verder
Retail weer in de lift
De Nederlandse detailhandel heeft in maart 5,9% meer omgezet dan de eerste door corona-maatregelen geteisterde maand in 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,9% lager, dus de prijzen stegen verder.
lees verder
Koninklijk echtpaar in slaapkamer
Snurk heeft speciaal voor Koningsdag een dekbedovertrek ge´ntroduceerd met de afbeelding van het Koninklijk paar.
lees verder
Duurzame dekbedden en kussens
Auping lanceert een collectie duurzame dekbedden en kussens gemaakt van gerecycled dons en gerecycled polyester, met als gevolg dat afval tot het verleden behoort en grondstoffen zoveel mogelijk worden hergebruikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden