Nieuwe verlichting van Umage

Donderdag 06 oktober 2022

De herfst is officieel aangebroken. De dagen worden korter en de avonden donkerder - en wat is een betere tijd om het huis te upgraden met nieuwe verlichting? Dit is de gedachte van Umage Kopenhagen.
Nieuwe verlichting van Umage
Nieuwe verlichting van Umage Nieuwe verlichting van Umage

De Around The World lampenkap is gemaakt van mondgeblazen opaalglas en is door zijn melkwitte kleur en, volgens Umage, betoverende vorm en milde expressie de perfecte aanvulling op elk interieur. Hij is thuis boven de eettafel, of op Umage lichtstatief.

 

In de Omni Table worden vorm en functie verenigd zijn. Het armatuur is gemaakt van geborsteld messing en is een multifunctionele tafellamp met 360 graden licht. De lamp is dimbaar met een knop op de voet van de lamp, en kleine gaatjes in de lichtmodule zorgen voor een bijzonder lichtbeeld. In de lampvoet is een USB-poort verborgen.

 

Technologie en vormen van de natuur ontmoeten elkaar in een functioneel en strak design met de Hazel Branch. De hanglamp is bedoeld om boven de eettafel, het aanrecht of in een vergaderruimte te hangen. Met twee discrete knoppen aan de bovenkant van de lamp kun je zowel de lichttemperatuur als de intensiteit aanpassen aan je specifieke behoeften. Verkrijgbaar in zwart en in wit.Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, #umage, #vitacopenhagen

Gerelateerd nieuws
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden