Nieuwe verlichting van Umage

Donderdag 06 oktober 2022

De herfst is officieel aangebroken. De dagen worden korter en de avonden donkerder - en wat is een betere tijd om het huis te upgraden met nieuwe verlichting? Dit is de gedachte van Umage Kopenhagen.
Nieuwe verlichting van Umage
Nieuwe verlichting van Umage Nieuwe verlichting van Umage

De Around The World lampenkap is gemaakt van mondgeblazen opaalglas en is door zijn melkwitte kleur en, volgens Umage, betoverende vorm en milde expressie de perfecte aanvulling op elk interieur. Hij is thuis boven de eettafel, of op Umage lichtstatief.

 

In de Omni Table worden vorm en functie verenigd zijn. Het armatuur is gemaakt van geborsteld messing en is een multifunctionele tafellamp met 360 graden licht. De lamp is dimbaar met een knop op de voet van de lamp, en kleine gaatjes in de lichtmodule zorgen voor een bijzonder lichtbeeld. In de lampvoet is een USB-poort verborgen.

 

Technologie en vormen van de natuur ontmoeten elkaar in een functioneel en strak design met de Hazel Branch. De hanglamp is bedoeld om boven de eettafel, het aanrecht of in een vergaderruimte te hangen. Met twee discrete knoppen aan de bovenkant van de lamp kun je zowel de lichttemperatuur als de intensiteit aanpassen aan je specifieke behoeften. Verkrijgbaar in zwart en in wit.



Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, #umage, #vitacopenhagen

Gerelateerd nieuws
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden