Nieuwe toepassingen PVC vloeren

Woensdag 22 februari 2023

Expona Domestic, een PVC vloeren collectie van Objectflor, is vernieuwd en biedt nu een totaal concept voor het hele huis.
Nieuwe toepassingen PVC vloeren
Nieuwe toepassingen PVC vloeren Nieuwe toepassingen PVC vloeren

Objectflor vernieuwt de collectie en biedt nu een totaal concept aan; ze is niet alleen voor vloeren bestemd, maar ook wanden, trappen en badkamers kunnen ermee worden gestoffeerd.

 

De Expona Domestic is een veelzijdige wooncollectie van PVC vloeren. De start van de nieuwe collectie betekent ook de introductie van een aantal activiteiten die de verkoop ondersteunen en de zichtbaarheid van het merk vergroten.

 

Van het ontwerp tot het geleverde product, alles komt van Objectflor: 40 decors, negen formaten en elf verschillende oppervlaktestructuren. De collectie kenmerkt zich door opvallende houtlooks, bijzondere leisteen- en betonlooks en een terrazzo design met een minerale look.

 

Extra aandacht voor de decor synchrone reliëfdruk in de oppervlakken. Het reliëf volgt exact het verloop van de decoratieve nerf. Hierdoor ontstaat een look die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout of leisteen. Het resultaat zijn onderhoudsvriendelijke vloeren van een opmerkelijke kwaliteit.

 

Interessant zijn de verschillende, bijna onbegrensde, gebruiksmogelijkheden van de collectie. Het is naast de klassieke vloerbedekking goedgekeurd als wandbekleding en is bijvoorbeeld ook geschikt voor de toepassing op trappen. De designbekleding is bijzonder robuust en vochtbestendig en kan daarom zelfs in de badkamer als vloer maar ook voor de wandbekleding in de doucheruimte worden gebruikt.

 

Er is een breed assortiment aan accessoires: van accent strips en designplinten tot schoonloop stroken en geprefabriceerde trapneuzen. Expona Domestic biedt zo een totaalconcept voor het verleggen, ondersteund door een uitgebreid marketingpakket.Links

www.objectflor.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, wandbekleding, egaliseren, verlijmen, installeren, leggen, collectie, thuis, consument, robuust, vochtbestendig, trap, trapbekleding, designcollectie, marketing, ondersteuning, relief, decoratief, nerf, onderhoud, schoonmaken, #expona, #exponadomestic, #objectflor

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden