Flanders Flooring Days groeit

Woensdag 22 februari 2023

De voorbereidingen Flanders Flooring Days (FFD) 2023 zijn in volle gang, waarbij er vier nieuwe deelnemers zullen zijn. De editie 2024 moet nog groter worden.
Flanders Flooring Days groeit

De eerste editie van Flanders Flooring Days (FFD) - niet te verwarren met de FFDD, de Flanders Furniture Design Days - trok volgens de organisatie meer dan 1.000 bezoekers uit meer dan 55 landen. De deelnemende fabrikanten kondigen eerder al de tweede editie aan. Deze vindt plaats van 22 tot 25 mei 2023 en wordt nog iets groter met meer bedrijven uit de Vlaamse regio.

 

De eerste FFD-editie verwelkomde bezoekers in de showrooms van de tien grootste Vlaamse leveranciers van vloeren. Het initiatief kwam van zeven Vlaamse toonaangevende bedrijven uit de sector. Voor de editie 2023 verwelkomt Flanders Flooring Days een paar nieuwe spelers.

 

In totaal twaalf vloerfabrikanten trakteren bezoekers in hun flagship showrooms en fabrieken: Associated Weavers, Beauflor, Belysse, Berry Alloc, Betap, Condor Group, Coretec (US Floors), Lano, Mcthree, Osta Carpets, Real Orotex en Unilin. De bezoekers ontdekken die binnen een straal van nog geen 25 kilometer, in het hart van Vlaanderen.

 

De grondleggers van dit event geven bezoekers de meest complete insidersblik die ze kunnen krijgen. Bezoekers kunnen vragen rechtstreeks stellen aan de mensen achter de bedrijven. Ze hebben er ook kans om te praten met groothandelaren en detailhandelaren die genodigd zijn voor het event. Tevens zijn er fabrieksrondleidingen mogelijk. Het geheel wordt afgewerkt met een heerlijk sausje van Vlaamse culinaire en culturele tradities, zo belooft de organisatie verder.

 

Daarnaast is er al verder naar de toekomst gekeken. Het is de ambitie van de organisatie om in 2024 de FFD ook open te gaan stellen voor andere Europese vloerenspelers als exposant. Vlaanderen stelt zich dan als het ware open voor de hele vloerenwereld.

 

Bezoeken van de 2023 editie kan enkel met registratie. Na registratie neemt de fabrikant contact op met de bezoeker om een concrete afspraak vast te leggen.Links

www.flandersflooringdays.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, beurs, vlaanderen, exclusief, bezoekers, noviteiten, catering, gastvrijheid, fabrikanen, fabrieksbezoek, showroom, route, editie, bedrijven, #flandersflooringdays, #associatedweavers, #beauflor, #belysse, #berryalloc, #betap, #condor, #coretec, #lano, #mcthree, #osta, #realorotex, #unilin

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Visualisatie Meistervloeren
Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
lees verder
 
Kei collectie
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Geslaagde editie FFD
Flanders Flooring Days (FFD) trekt internationale bezoekers uit 78 landen en wordt door de deelnemers als een geslaagd evenement gezien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden