Nieuwe Tessera collectie

Woensdag 26 juni 2019

Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Tessera tapijttegel-collecties Nexus (foto 1 en 2) en Chroma (foto 3 en 4).
Nieuwe Tessera collectie
Nieuwe Tessera collectie Nieuwe Tessera collectie Nieuwe Tessera collectie

De nieuwe Tessera-collecties combineren volgens Forbo Flooring sprekende kleuren en trendy dessins, maar zijn toch goed betaalbaar. Tessera Nexus kenmerkt zich door verfijnde grafische patronen, Tessera Chroma is een tapijttegel met een hoge pool. Beide hebben een hoge akoestische waarde (25dB of hoger) en bestaan voor meer dan 60% uit gerecycled materiaal.

Tessera Nexus bestaat uit negen neutrale en klassieke kleuren voor lichte en donkere opties. Elke kleur in de Tessera Chroma collectie is samengesteld uit drie kleuren waardoor er een zachte en bijna ‘kalkachtige’ kleur ontstaat. De Tessera Chroma tegels kunnen gecombineerd worden met tegels van een andere kleur.

Beide Tessera collecties zijn ook te combineren met andere vloerbedekkingssoorten van Forbo (Allura, Flotex en Marmoleum) zonder dat daarbij overgangsprofielen of extra ondervloeren nodig zijn.
Links

www.forbo-flooring.nl/tesseratapijttegels

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, vinyl, pvc, lvt, tapijt, tapijttegel, linoleum, marmoleum, flotex, allura, akoestisch, #forbo, #forboflooring, #tessera, #tesseratapijttegels

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden