Nieuwe Sculturale tafelserie

Donderdag 25 mei 2023

Nieuw bij Functionals: de Monolite tafelserie van Boris Berlin. Voor het ontwerp van de sculpturale tafels liet hij zich inspireren door monolieten, grote plaatachtige sculpturen gevormd uit één stuk steen.
Nieuwe Sculturale tafelserie
Nieuwe Sculturale tafelserie Nieuwe Sculturale tafelserie

De Monolite tafels hebben een zelfdragend tafelblad – er is dus geen ondersteunend frame nodig. De matte coating in één kleur versterkt het monolithische karakter. Beschikbaar zijn een ovaal, rond, driehoekig of rechthoekig tafelblad in verschillende kleuren Pfleiderer en Fenix laminaat. Monolite is opmerkelijk lichtgewicht, maar volgens Functionals (het merk van Ad en Simon van Esch, zoons van Henk van Esch) toch buitengewoon sterk en stevig. Het zelfdragende blad kan met gemak veel gewicht aan, zelfs in het midden. En dankzij de verborgen verstelbare voeten staan de vier poten van aluminium stevig op de grond. De poten steken iets onder de tafel uit, deze houding zorgt voor extra stabiliteit.

 

Monolite is verkrijgbaar in veel verschillende lengtes en twee hoogtes (74 cm en 110 cm). De tafel is verkrijgbaar vanaf € 1.779,00 incl. btw.Links

www.functionals.eu
www.van-esch.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #functionals, #vanesch

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Modulaire rekken van Gejst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden