Nieuwe Sculturale tafelserie

Donderdag 25 mei 2023

Nieuw bij Functionals: de Monolite tafelserie van Boris Berlin. Voor het ontwerp van de sculpturale tafels liet hij zich inspireren door monolieten, grote plaatachtige sculpturen gevormd uit één stuk steen.
Nieuwe Sculturale tafelserie
Nieuwe Sculturale tafelserie Nieuwe Sculturale tafelserie

De Monolite tafels hebben een zelfdragend tafelblad – er is dus geen ondersteunend frame nodig. De matte coating in één kleur versterkt het monolithische karakter. Beschikbaar zijn een ovaal, rond, driehoekig of rechthoekig tafelblad in verschillende kleuren Pfleiderer en Fenix laminaat. Monolite is opmerkelijk lichtgewicht, maar volgens Functionals (het merk van Ad en Simon van Esch, zoons van Henk van Esch) toch buitengewoon sterk en stevig. Het zelfdragende blad kan met gemak veel gewicht aan, zelfs in het midden. En dankzij de verborgen verstelbare voeten staan de vier poten van aluminium stevig op de grond. De poten steken iets onder de tafel uit, deze houding zorgt voor extra stabiliteit.

 

Monolite is verkrijgbaar in veel verschillende lengtes en twee hoogtes (74 cm en 110 cm). De tafel is verkrijgbaar vanaf € 1.779,00 incl. btw.Links

www.functionals.eu
www.van-esch.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #functionals, #vanesch

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden