Nieuwe Sculturale tafelserie

Donderdag 25 mei 2023

Nieuw bij Functionals: de Monolite tafelserie van Boris Berlin. Voor het ontwerp van de sculpturale tafels liet hij zich inspireren door monolieten, grote plaatachtige sculpturen gevormd uit één stuk steen.
Nieuwe Sculturale tafelserie
Nieuwe Sculturale tafelserie Nieuwe Sculturale tafelserie

De Monolite tafels hebben een zelfdragend tafelblad – er is dus geen ondersteunend frame nodig. De matte coating in één kleur versterkt het monolithische karakter. Beschikbaar zijn een ovaal, rond, driehoekig of rechthoekig tafelblad in verschillende kleuren Pfleiderer en Fenix laminaat. Monolite is opmerkelijk lichtgewicht, maar volgens Functionals (het merk van Ad en Simon van Esch, zoons van Henk van Esch) toch buitengewoon sterk en stevig. Het zelfdragende blad kan met gemak veel gewicht aan, zelfs in het midden. En dankzij de verborgen verstelbare voeten staan de vier poten van aluminium stevig op de grond. De poten steken iets onder de tafel uit, deze houding zorgt voor extra stabiliteit.

 

Monolite is verkrijgbaar in veel verschillende lengtes en twee hoogtes (74 cm en 110 cm). De tafel is verkrijgbaar vanaf € 1.779,00 incl. btw.Links

www.functionals.eu
www.van-esch.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #functionals, #vanesch

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden