Nieuwe salespromotor Heditex

Dinsdag 05 september 2023

Groothandel Heditex presenteert zich op de komende stofferingsvakbeurs Incoda van 24-26 september in Gorinchem dubbel met de vloerenlabels Meister en Bodiax. Ook met een nieuwe salespromoter van Meister!
Nieuwe salespromotor Heditex

Zoals we al eerder al uitgebreid meldden zal groothandel Heditex, met vestigingen in Vlaardingen en Boxtel, zich tijdens deze editie van de woningtextielvakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) presenteren met twee stands: één voor het vloerenmerk Meister en één voor Bodiax.

Sinds 1 juli 2023 wordt Heditex in Nederland bijgestaan door een salespromotor van Meister: 'We zijn erg verheugd met de komst van Quinten Esmeijer (foto),' zo meldt commercieel directeur René van Dekken van Heditex.

Samen met het enthousiaste verkoopteam van Heditex zal zijn aanwezigheid zorgdragen voor meer commitment en verbinding tussen afnemers en het merk Meister in Nederland.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.bodiax.com
www.bvprojectinrichting.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, collectie, merk, distributie, a-merk, exclusief, beurs, interieurbeurs, toekomst, visie, stand, exposant, presentatie, winkelpresentatie, dealers, klanten, vestigingen, raamdecoratie, fournituren, personalia, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #incoda, #interieurcollectiedagen, #heditex, #bvprojectinrichting

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden